Hiep Hiep Hoera – Recensie

hiep_hiepHiep Hiep Hoera! Dorus is jarig. Hij krijgt veel cadeautjes. Maar dan, net als hij het eerste pakje wil openmaken…

Recensie

Het boek ligt al heel even in onze woonkamer en de kinderen zitten er al een beetje op te loeren. De tweeling beseft niet echt nog waar het over gaat maar willen gewoon graag alles pakken wat ze maar kunnen, maar de oudste van vier ziet aan de illustratie op de voorkant dat het om een feestje gaat.

En ja feestjes zijn toch wel erg leuk en fijn dus dit zal dan ook wel een heel fijn boek zijn. En wij waren zelf ook even druk geweest met wat feestjes dus eerst even geen tijd om te lezen, maar eindelijk hadden we dan een moeder-zoon momentje op de bank om ons eigen feestje te vieren.IMG_4701

Heerlijk rustig op schoot luisterde hij aandachtig naar het verhaal over het verjaardagsfeestje van Dorus, over zijn tweelingneefjes die wel een heel bijzonder cadeau meenamen en hoe het feestje toch anders liep dan verwacht.

IMG_4712De tekst vond ik zelf niet overal even sterk, maar met wat eigen improvisatievermogen en de grappige illustraties konden we er samen een leuk feestje van maken. En wat mijn zoon betreft, die is al helemaal druk bezig in zijn hoofd met zijn eigen verjaardag! Al duurt dat nog wel heel erg lang…..

Hiep Hiep Hoera – David Melling
Hardcover, 32 pagina’s,  Uitgever Van Goor
Bestel dit boek hier >>>>

About Mirjam Gorter

info@dubbelgeluk.com'
Ik ben de Trotse Moeder van drie jonge kinderen waaronder een j/m tweeling. Op de website van Trotse Moeders schrijf ik stukjes over mijn leuke, hectische gezinsleven. Samen met mijn man hebben we het bedrijf Dubbelgeluk Tweelingwiegen waar we tweelingwiegen verhuren en tevens leuke kraamkadootjes verkopen. www.dubbelgeluk.com

Check Also

Abel en Ad [bespreking]

Mogen een eekhoorn en een rat wel vrienden zijn? Goede vraag… mogen een eekhoorn en …