Nieuwe foto van kleine prins George

Prins George, de eerste kleinzoon van kroonprins Charles van Groot-Brittanië is inmiddels 8 maanden. Het mannetje wordt zorgvuldig uit de pers gehouden, maar gisteren gaven zijn ouders een foto vrij van hun gezin.

Prins George wordt vastgehouden door zijn Trotse Moeder Kate. Ook papa, prins William en hond Lupo staan op de foto. Volgens BBC nieuws vertrekt het gezin voor een reis van drie weken naar Australië en Nieuw Zeeland.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Vlaggen voor op een kinderkamer

Wie aan decoratie denkt, komt al snel op foto’s voor aan de muur uit, of …