Hip Holland Hip

Screenshot 2014-03-09 at 16.09.15De eerste Koningsdag komt er aan en later dit jaar is er het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië. Reden voor veel mensen om oranje pruiken op te zetten, rood-wit-blauwe vlaggen op hun wangen te tekenen en gekleed te gaan in een  (deels) oranje outfit.

Heb je ook zin om mee te doen met de “oranjegekte” tijdens feestelijke gebeurtenissen, maar wil je dat op een wat stijlvollere manier doen, dan is er dit leuke setje van Hip Holland Hip. Het setjes bestaat uit een “bling bling” ring (elastisch, dus past vrijwel iedereen), oranje oorbellen en een rood-wit-blauw & oranje armband.

Recensie

Het setje werd in een mooie verpakking thuisbezorgd. Zelf ben ik niet zo van de “bling bling”, maar deze ring en oorbellen zullen zeker de eerste Koningsdag van pas komen! De ring zit prima, doordat hij elastisch is. De oorbellen zijn subtiel genoeg om mooi te zijn en oranje genoeg om toch op te vallen.

Screenshot 2014-03-09 at 16.08.59Mijn favoriet is de armband. Hij is handgeknoopt met zijdedraad en zoetwaterparels en heeft een paar extra schakels zodat je hem passend kunt maken. Ondanks dat ik vrij dunne polsen heb, had ik toch een extra schakeltjes nodig, dus voor wat bredere polsen zal hij snel te strak zitten. Maar hij is wel echt heel leuk!

Ik houd niet van voetval, helemaal niet zelfs, maar tijdens het komende WK ben ik natuurlijk wel vóór “ons” oranje team. En reken maar dat ik dan, tot en met de finale die ze natuurlijk winnen, de armband ga dragen!

Dit leuke Oranje setje kun je hier bestellen >>>>

 

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

4 tips om een leuke avond te organiseren met je kinderen

Kinderen zijn zeer creatief en verzinnen snel activiteiten waarmee zij zichzelf kunnen vermaken. Naast de …