H2O+ Ultieme hydratatie

De unieke combinatie van liposomen en zeeingrediënten, als wakame, zeesla en zeevenkel zorgen voor een optimale vochtopname. Je huid wordt 24 uur lang intensief  gehydrateerd en houdt het vocht ook echt vast. Voor een gezonde en frisse uitstraling. De producten van de Oasis-lijn zijn in volgorde van gebruik beschreven, maar je kunt ze natuurlijk ook afzonderlijk gebruiken. Oasis, letterlijk en figuurlijk een oase voor je huid, die fijne droogtelijntjes vult, je huidtextuur verbetert én je huid heerlijk zacht maakt. Dé gezichtsverzorgingslijn voor haar en voor hem! Geschikt voor alle huidtypen.

H2O plus baseert haar producten volledig op water en ingrediënten uit de zee. Deze natuurlijke ingrediënten worden gemakkelijk door de huid opgenomen en hebben een doeltreffende werking op het bestrijden van rimpeltjes, het toedienen van vocht en het beschermen tegen schadelijke invloeden.
De aanpak sluit naadloos aan op de huidige “welness”trend waarbij naast de verzorging van de huid ook beauty, ontspanning en verwennen erg belangrijk zijn. Regelmatig even ontsnappen aan de chaos en drukte van het dagelijkse bestaan.

Recensie
Ik kreeg de uitdaging om 5 producten van H2O+ te testen. Niet alleen voor mij een uitdaging; ook voor het desbetreffende bedrijf. Gezien ik al jaren “hang” aan mijn eigen merk dag- en nachtcrème en ook mijn eigen facewash niet zo maar inruil. Maar ze beloven veel goeds, dus ik ben benieuwd.

Het pakket wat ik heb ontvangen bestaat uit 5 verschillende producten:

  • Face oasis cleansing water; Een verfrissende intensieve olievrije reiniging. Het verwijdert make-up en onzuiverheden. Het beschermt de natuurlijke balans van de huid en hersteld de ph waarde van de huid. Je gebruikt het op een vochtig gezicht, masseert het op je huid tot er een melkachtig schuim ontstaat en verwijderd het met water.
  • Hydrating booster; is een olievrije vocht inbrengend supplement. Het zorgt voor een optimale hydratie en biedt een langdurige beschermlaag. Verzacht fijne lijntjes en verwijdert dode huidcellen. Gebruik: Goed schudden en een paar druppels op je hand. Verdeel het over je gereinigde gezicht. Te gebruiken voor de dag- of nachtcrème.
  • Eye oasis; een intensief vocht regulerende oogcrème die fijne lijntjes zichtbaar vermindert. Een ware oase voor je ogen. Gebruik; na reiniging overdag of ’s nachts als oogcrème. Eventueel als oogmasker te gebruiken
  • Face oasis; een olievrije gel voor een optimale hydratatie. Te gebruiken als een verzorgende dagcrème. Na reiniging zachtjes in masseren op een vochtig gezicht en hals
  • Night oasis; een olievrije zuurstofrijke nachtcrème die je huid verjongt. het stimuleert de herstelfunctie van de huidcellen en revitaliseert de vermoeide huid terwijl je slaapt. Je gebruikt deze crème ’s avonds na de reiniging. Zachtjes in masseren op gezicht en hals.

Ik neem mij voor de producten minimaal 5 dagen intensief te gebruiken voordat ik een mening kan en mag hebben betreft dit product. De ochtenden gebruik ik  het cleansing water, de booster en de dagcrème. Het valt mij direct op dat je van alle producten maar weinig nodigt hebt om het tot een schuimend resultaat te krijgen. Een product waar je lang mee kan doen dus! Het maakt mijn huid erg zacht, maar tegelijkertijd heb ik het idee dat er een soortje laagje op mijn huid zit. Dit “laagje” trekt na 5 minuten wel weg. Ook plakt het een beetje op mijn gezicht, maar dit is eveneens van korte duur, en verdwijnt het  plakkerige gevoel. De crème ruikt overigens erg lekker!

Voor de avonden gebruik ik wederom het cleansing water, de oogcreme en de nachtcrème. Mijn huid, die van nature erg droog is, geeft nog steeds geen teken van droogte. Zoals het product beloofd biedt het voldoende vocht en dat is te zien! De nachtcrème is eveneens wat plakkerig, maar dit is slechts enkele minuten. Mijn huid is de gehele dag heerlijk zacht gebleven en door de nachtcrème veranderd dit niet. De oogcrème voegt gevoelsmatig weinig toe. Ik zou deze eerder gebruiken als masker, niet als vast avond ritueel.

Mijn huid knapt er van op! En de tekenen van droogte die mijn huid voorheen vertoonde zijn sinds het gebruik van deze producten niet meer gezien!

H2Oplus producten zijn verkrijgbaar bij een aantal geselecteerde apotheken en exclusief bij ICI PARIS XL.

Share

About Marjolein van Beek

mayoleinvanbeek@gmail.com'
Wonend in de Achterhoek met mijn dochter Jasmijn (6 jaar), en mijn zoontje Daan (3 jaar), Mijn brood verdien ik als tandartsassistente. Dagelijks probeer ik een balans te vinden tussen een leuke mama zijn en een werkende vrouw te blijven. In mijn schaarse vrije tijd ga ik graag lekker op stap, trek ik me terug met een boek, of onderneem ik leuke dingen met mijn kindjes. In september 2013 bracht ik een boek uit over ontzwangeren met wellicht ooit een vervolg.....

Check Also

Alka® Crème [review]

Met een basische pH-waarde van 8.2 ondersteunt Alka® Crème de gezonde zuurgraad van de huid door …

Share
Share