Helemaal in de Kerstsfeer bij The Christmas Show [verslag]

Bij binnenkomst in Ziggo Dome, begint de Kerstsfeer al. Talloze activiteiten en lekkers maken dat het al feestelijk is voor je in de zaal zit. De onvermoeibare Gaston Starreveld zorgt voor een persoonlijk tintje door mensen kort te interviewen, te vragen naar hun kerstwensen of hen een liedje te laten zingen. Ook mijn dochter en haar BFF mochten voor de camere “jingle bells” vertolken!

Mooi op tijd begon The Christmas Show 2018. De show duurde anderhalf uur en kent geen pauze, het is één aaneensschakeling van komische scènes, mooie liedjes en dans: een echte show dus! En nog leerzaam ook: nooit geweten dat het bal waar Assepoester naar toe gaat, een Kerstbal is 😀

Erg prettig dat het befaamde bal tijdens Kerstavond is, want zo kan het sprookje van Assepoester gekoppeld worden aan een mooie kerstsfeer en kan zelfs de Kerstman een rol spelen! Het verhaal wordt op onnavolgbare wijze verteld door Carlo Boszhard (over onvermoeibaar gesproken….) en de andere hoofdrollen worden vertolkt door Buddy Vedder als Prins Noah die nog nèt de tijd heeft om een vrouw te vinden voor hij 21 wordt en zijn vader (gespeeld door Ger Otte) er een voor hem gaat kiezen. Stiefmoeder (Fred van Leer) wil haar dochters Petunia (Pip Pellens) en Azalea (prima rol van Esmée van Kampen) aan de prins opdringen, maar Assepoester (gespeeld door Celinde Schoenmaker) wil ook naar het bal. Gelukkig krijgt ze hulp van de Goede Fee (Berget Lewis) en de Kerstman.

Er werd prachtig gedanst en de stemmen van de hoofdrolspelers kwamen goed tot hun recht. Met name de combinatie van de prachtige stem van Berget Lewis, samen met die van Celinde Schoenmaker, was schitterend.

The Christmas Show is echt een belevenis die je met het hele gezin, of de hele familie, mee zou moeten maken. Voor kinderen die niet tegen harde geluiden kunnen, is het raadzaam om oordopjes mee te nemen (of bij Ziggo Dome te kopen). The Christmas Show is echt een ‘magische’ show, met vele verrassingen, humor, veel muziek (je zou het, anders dan vorig jaar, ook een musical kunnen noemen), dans, een top-cast en prachtige jurken. Je komt er gegarandeerd blij en in kerstsfeer vandaan!

Wil je een korte indruk van de show? Kijk dan naar onderstaande video:

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Expeditie Archeon – kamperen in Archeon [verslag deel 2]

Kamperen in Archeon, dat is misschien niet het eerste waar je aan denkt wanneer je …