Geen wachttijden meer in Walibi Holland

Walibi Holland introduceert per 12 oktober 2012 wat nieuws; Fast Lane. Met Fast Lane hoef je niet meer te wachten in de wachtrij!  Walibi Holland is hiermee de eerste in Nederland die zo’n systeem heeft.
Fast Lane is een reserveringssysteem dat een plaats in een attractie vrijhoudt, zodat je zelf niet meer in de wachtrij hoeft te staan. Wanneer je bijna aan de beurt bent, krijg je een seintje op je smartphone en kun je instappen via de speciale Fast Lane ingang.

Bezoekers kunnen hun Fast Lane tickets kopen via hun smartphone, zodra ze in het park zijn. Er zijn 3 soorten Fast Lane tickets; Bronze, Silver en Gold. Bij Bronze heb je dezelfde wachttijd, echter met het verschil dat je nou digitaal in de rij staat. Bij Silver wordt de wachttijd gehalveerd met 50%, en sta je uiteraard ook nou weer alleen digitaal in de wachtrij. En bij Gold wordt de wachttijd verkort met 90% van de actuele wachttijd.

Klinkt allemaal heel erg leuk natuurlijk. Er is echter wel een maar…je zult fors moeten betalen om niet meer in de wachtrij te hoeven staan. Een Bronze ticket kost 15,00 euro, Silver kost 25,00 euro en Gold kost 40,00 euro extra. Elke Fast Lane ticket is geldig voor 1 persoon. Zeker als je met meer dan 1 persoon gaat, wordt het dus wel een heel duur uitje als je gebruik wilt maken van Fast Lane. Persoonlijk kies ik er dan ook liever voor om op een rustige dag te gaan. Dan heb je ook weinig wachttijden, met het grote verschil dat je er geen forse meerprijs voor hebt betaald…

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Een dagje weg met de familie: zo hak je de knoop door

Eindelijk hebben jullie een datum geprikt waarop de hele familie een dag vrij heeft en …

Share
Share