Generation Discover festival 2018 – gratis wetenschap en technologie event voor kinderen en jongeren

Denk je dat jouw kinderen een goed beeld hebben van wat ze later allemaal met wetenschap en technologie zouden kunnen doen? Weet je nog niet zoveel van wetenschap en technologie af maar ben je wel nieuwsgierig? Kom dan naar Generation Discover festival wat Shell samen met ruim 20 partners organiseert. Hier kunnen jongeren (8 t/m 14 jaar) in een stuk of acht zogenaamde domes zelf ervaren hoe je met wetenschap en technologie tot innovatieve oplossingen kunt komen die bijdragen aan een duurzamere samenleving!

Generation Discover is de plek waar jongeren wetenschap en technologie kunnen beleven. Het festival vindt van 17 tot en met 21 oktober 2018 plaats op het Haagse Malieveld. Gratis tickets zijn nu beschikbaar, klik hier >>>>

   

Tijdens het festival kunnen jongeren onder andere…

  • zelf een auto zoutwaterauto bouwen en hiermee racen
  • zelf een drone besturen
  • een cybercrime oplossen
  • een weg banen door een laser doolhof
  • energie opwekken in de silent disco

Van 17 t/m 21 oktober organiseert Shell met zo’n 20 partners voor de derde keer het gratis Generation Discover festival op het Malieveld in Den Haag. Het terrein is dagelijks geopend van 09.00 – 18.00, naast gezinnen zullen op de doordeweekse dagen ook veel basisschoolklassen (groep 7 en 8) het festival bezoeken. Voor een kleine indruk van de onderwerpen, zie onderstaand artikel:

Met Dylan Haegens naar de toekomst kijken [verslag]

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Prachtige “er-op-uit-actie” van Trust [korting-actie]

Met drie pubers in huis zijn er regelmatig spullen nodig voor “bij de computer”. Gaming …

Share
Share