Red Castle Handies

Ik ben fan! Ik kan er niks anders van maken. Ik ben fan en misschien na slechts een week in gebruik wel één van de trouwste fans! Zonder ga ik inmiddels niet meer naar buiten en standaard zijn deze prachtexemplaren bevestigt aan onze kinderwagen. Ik heb het hier over een doodsimpel ontwerp, maar voor mij goud waard en met vlag en wimpel door de test. Waar gaat het over? De Handies van Red Castle.

De liefde tussen mij en deze ‘handschoenen voor aan de kinderwagen’ begon echter niet zo vurig als dat zij nu is. Van liefde op het eerste gezicht was ab-so-luut geen sprake. Ik schaam mij nu voor onze eerste kennismaking. Zodra ik de doos open en de plaatjes op de verpakking zie staan, begin ik namelijk spontaan hardop te lachen. Niet van enthousiasme of interesse, maar van ontzetting en verwondering. Wat was dìt nou weer?

Handies! Handschoenen voor aan de kinderwagen of buggy. Deze handschoenen bevestig je door middel van een rits aan de wagen en deze laat je gedurende de koude maanden van het  jaar gewoon zitten. Ze zijn eenvoudig te verwijderen, dus kunnen er desgewenst ook ieder moment vanaf gehaald worden. Het idee is dat je als ouder in één soepele beweging je handen in en uit de wanten kunt schuiven. Iedere keer dat je een winkel betreed, je portemonnee wilt pakken, een speentje aan je baby wilt geven of een andere handeling wilt verrichten waarbij handschoenen niet gewenst zijn, hoef je dus niet te klungelen met je wanten aan en uit doen. Ook kun je jouw handschoen niet kwijtraken, omdat ze aan de wagen vast zitten. Ze zijn voor ongeveer €25,- verkrijgbaar. En dus ideaal, weet ik inmiddels uit ervaring.

Maar eerlijk is eerlijk; de schoonheidsprijs verdienen ze niet. Dat is ook precies de reden dat onze liefde wat matigjes op gang kwam, want oei, wat zijn ze foeilelijk! Oké, misschien wanneer je een hippe Bugaboo bezit en je de Handies in dezelfde modieuze kleursamenstelling bestelt, dat het nog ergens op lijkt. Aangezien onze kinderwagen inmiddels meer in de categorie ‘gepimpte’ Volkwagen valt, voelde ik mij dan ook ietwat opgelaten toen ik me de eerste keer de straat op waagde met deze enorme sneeuwschuivers aan onze wagen bevestigd. En dan druk ik het nog zachtjes uit…

Echter bleek al snel dat het uiterlijk er niet toe doet, want wat zijn ze heerlijk en praktisch. Door de gevoerde binnenkant geven ze meer dan voldoende warmte. Daarnaast doen ze wat ze moeten doen; het leven met kleine kinderen net even iets makkelijker maken. Geen gedoe met 10x per wandel of winkelsessie je handschoenen uit en aan te hoeven doen of op zoek naar waar je ze nou toch had gelaten de laatste keer dat je ze uitdeed. De liefde zit inmiddels diep en is onvoorwaardelijk. Met dit nieuwe product durf ik de winter aan! En geen jaloezie bij manlief, want ook hij heeft ze zonder twijfel geaccepteerd en loopt zonder schaamte met zijn handen in de Handies achter de kinderwagen!

Dit product is hier verkrijgbaar>>

Share

About Rianne van de Wetering

r_vd_wetering@hotmail.com'
Trotse moeder van twee prachtige dochters Florine (2009) en Annelin (2012). Na mijn studie Communicatiemanagement, heb ik toch mijn hart gevolgd en nu vlieg ik al bijna acht jaar als stewardess de hele wereld over. Daardoor kan ik mijn passie voor reizen goed combineren met het gezinsleven. Je maakt me blij met een gezellige dag/avond met vriendinnen, lezen, fotograferen, creatief bezig te zijn en heb ik altijd honderden verhalen in mijn hoofd die ik graag opschrijf.

Check Also

Voor je baby: Raad eens hoeveel ik van je hou… Kleuren [buggyboekje]

Voor ieders allerjongste geliefden is er nu het vertederende kartonboekje Raad eens hoeveel ik van je …

Share
Share