Alvin en de chipmunks 3: Chipwrecked

Afgelopen kerst draaide deze film in de bioscoop en nu ligt hij als DVD in de winkels. De nieuwe Alvin en de Chipmunks film. In deel 3 zijn Alvin en zijn vrienden terug met een heel nieuw avontuur! Tijdens een vakantie aan boord van een cruiseschip halen Alvin, Simon, Theodore en de Chipettes hun gebruikelijke streken uit en maken van het schip één grote speelplaats… totdat het schip strand en ze op een onbewoond eiland terechtkomen. Ze staan voor de grootste verrassingen wanneer ze aan het eilandavontuur beginnen met hun nieuwe vriend, een mysterieuze schipbreukeling.

Recensie
Alvin & de chipmunks 3: Chipwrecked is het derde deel van de filmserie over Alvin en de chipmunks. Vaak zijn tweede en zeker derde delen wat slappere aftreksels van het eerste origineel. Ik kan niet beoordelen of dat ook nu opgaat, ik ken namelijk de eerste 2 delen van Alvin & de chipmunks niet (oudste dochter wel, zo bleek later, op school gezien). Maar dit was een erg leuke film. Onze dochters hebben er met heel veel plezier naar zitten kijken. De film moest per sé bewaard worden voor de verjaardag van de oudste en ze zijn niet teleurgesteld!

Ze vonden de film was grappig en leuk. Het was weer typisch Alvin, aldus oudste dochter, die allemaal problemen veroorzaakt. Beiden vonden het cruiseschip erg leuk. Ach, ik vond vroeger de Loveboat ook geweldig, ze hebben het niet van een vreemde. De jongste vond alleen wel het eind een beetje zielig.

Alvin & de chipmunks 3 is een erg leuke film om samen met je kinderen naar te kijken, al werd ik soms een beetje gek van de hoge piepende stemmetjes. Ach, dan even tijd om wat te drinken te pakken. Wat ik overigens altijd erg fascinerend vind, is hoe ze animatie en ‘echt’ met elkaar weten te combineren in films.

Wist je trouwens dat Alvin & the Chipmunks een fictieve Amerikaanse muziekgroep is die al in 1958 is bedacht. Hier kan je daar meer over lezen. Grappig hè?

Alvin en de chipmunks 3, DVD, 84 minuten
Bestel deze dvd hier via Bol.com>>

About Isolde

isolde@hupemail.nl'
Werkende moeder van twee dochters (11 jaar en 15 jaar) met thuis ook nog een gezellige beestenboel. Ik hou van lezen en muziek, yoga houdt me met beide benen op de grond en ik haak/maak graag de meest rare wezens in opvallende kleuren.

Check Also

Win 4 vrijkaartjes voor de première van de film Berend Botje – het mysterie van het ei [winactie]

Vanaf 29 september 2021 is de bioscoopfilm Berend Botje: het mysterie van het ei te …