Wassen was nog nooit zo leuk!

Niets is zo zalig als je vers gewassen peuter in schone kleren. Een pakketje fris ruikende molligheid, heerlijk. Maar dat betekent wel dat je blijft wassen, iedere dag weer. En dat is nou niet gelijk de meest opwindende bezigheid. En het ergste is nog wel dat het lijkt alsof die lieverdjes met hun kleine vingertjes steeds ergere vlekken weten uit te vinden, die je er op een goed moment met geen mogelijkheid meer uit krijgt. En dan zie ik die keurige kindertjes op de zwart wit foto’s van vroeger, hagelwitte schortjes en een grote strik op het hoofd. Zelfs grootmoeder met haar wasbord kreeg haar was schoner dan ik het mijne! Hoe deed ze dat?

Dat vroegen ze zich bij LG ook af. Wasmachines draaien al sinds mensenheugenis rondjes om de boel weer schoon te krijgen, terwijl het met andere bewegingen veel schoner wordt. En oma wist dat kennelijk! Bij LG hebben ze daarom een revolutionaire nieuwe wasmachine ontwikkeld, die de was doet zoals grootmoeder het al met de hand deed. Grootje tuimelde, schommelde en schrobde de was, om daarna al het vuil eruit te filteren, te draaien en te rollen.

6 bewegingen dus, en daarmee waste ze schoner, sneller en zuiniger. En dat is er nu in de vorm van een wasmachine: de nieuwe LG 6 MOTION. En om het wassen een beetje leuker te maken, heeft LG een zeer stimulerende manier bedacht om te laten zien hoe de LG 6 MOTION precies werkt. Zes spannende mannen laten zien welke bewegingen zij in huis hebben om zo de werking van de LG 6 MOTION te demonstreren. Daarmee wordt wassen niet alleen effectiever, maar ook een heel stuk inspirerender. Als oma dit geweten had…

Klik hier voor meer informatie over de LG 6 MOTION>>

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

De Macht

Wat zou er gebeuren wanneer vrouwen fysiek sterker zouden zijn dan mannen? Zou de wereld …