BabyBjorn wipstoelhoes

Heb je ook een (2e-hands) BabyBjorn wipstoel die er saai uitziet? Met de wipstoelhoes van Ukje is hij weer als nieuw, je trekt hem zo over je originele wipstoelhoes heen. De hoezen zijn gemaakt van 100% katoen en je schuift ze zo over de originele BabyBjorn wipstoel heen. Bij de hoes krijg je een passend riempje.

Recensie
Het eerste dat door mij heen schiet als ik de hoes uit de verpakking haal is; “Wat is dit handig!”. Ik kan me namelijk nog heel goed de uren durende schropsessie van onze oude wipstoel herinneren. Want die eerst worteltjesprak of nog erger, die “buiten-de-lijntjes-poepluier” geven verschrikkelijke vlekken. En als deze wipstoelhoes zijn belofte nakomt dan kan hij gewoon in de wasmachine.

Tot mijn grote vreugde schuift de hoes gemakkelijk over de BabyBjorn wipstoel en ook het “riempje” past prima. Ondanks dat het iets smaller is dan het origineel. Ik vind de knoopsgaten van het riempje aan de ruime kant. Maar dat blijkt geen probleem als ik Roos in de wipper zet. Ze kan er niet zomaar uit.

En dan is daar die gevreesde overlopende poepluier. Roos moet in bad en de hoes in de wasmachine. Ik ben benieuwd! Maar ook na een goede wasbeurt schuift de wipstoelhoes weer heel eenvoudig over de originele BabyBjorn wipstoel. Een aanrader dus!

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

De badkamer van BABY born®

Op de website van BABY born staat te lezen dat al meer dan 22 miljoen BABY …

Share
Share