Een klein avontuur

Aaah, wat een mooie tekening op de cover van het prentenboek Een klein avontuur. Voor mij meteen een reden om dit boek op te pakken en er in te bladeren. De kleuren zijn ook echt mooi!

Informatie

Suus kijkt het liefst tv, samen met haar luie kater Koos. Zo worden ze niet vies en beleven ze toch spannende avonturen.

Maar wat is dat?

Er vliegt een vlindertje langs het raam. Koos probeert het te vangen. En Suus probeert Koos te vangen! Voor ze het weten staan ze buiten… waar de échte avonturen zijn!

Een klein avontuur is een prentenboek voor kinderen vanaf een jaar of 3. Het is gemaakt door Michelle Leuveld en uitgegeven als mooi groot formaat hardcover van 32 pagina’s door uitgeverij Moon. Een klein avontuur bekijk / bestel je hier >>>>

Bespreking

Tja, ik had het al aangegeven, ik ben echt weg van de tekeningen en het kleurgebruik. Het verhaaltje is heel lief en past prima bij de illustraties. Een klein avontuur is gewoon een prachtig prentenboek, om herhaaldelijk voor te lezen. Aanrader!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Kroko-detectives

Zoek je nog een leuk cadeau? Of wil je graag dat je kind wat meer …

Share
Share