Etos Billetjescrème

Etos Billetjescreme ondersteunt het herstellende vermogen van de huid en helpt actief rode billetjes en luieruitslag te voorkomen. De crème met zinkoxide laat een beschermend laagje achter op de huid. Hierdoor worden de billetjes beschermd en wordt een rode en gevoelige huid veroorzaakt door urine en ontlasting voorkomen. Etos billetjescrème is ph-huidneutraal en vrij van parabenen. Gebruik: Breng de billetjes crème na iedere luierwisseling rijkelijk aan op de billetjes van je baby.

Recensie:
Jasmijn, mijn dochter, is al vanaf haar geboorte erg gevoelig voor luieruitslag. Regelmatig worden wij geconfronteerd met haar extreem rode billen. Hoewel we al van alles geprobeerd hebben, werkt bij haar tot op heden alleen maizena. Ik ben een beetje huiverig om dit te proberen. Niet omdat ik niet geloof in het product, slechts omdat ik uit ervaring weet dat het bij mijn dochter helaas onvoldoende werkt. Toch gaan we de strijd aan…

Op het moment van ontvangen heeft Jasmijn een beetje last van roodheid. We smeren de crème rijkelijk aan zoals de verpakking adviseert. De crème is dunner dan andere crèmes en daardoor beter smeerbaar. Daarnaast zit er een prettige geur aan deze crème. Toch beschermt ook deze crème niet voldoende voor haar billen. We gaan terug naar ons vertrouwde product.

Nadat haar billen weer geheel hersteld zijn probeer ik wederom de crème. Dit maal met meer succes. Het voorkomt veel beter de rode billetjes en de kapotte huid. Deze crème gebruiken we dus regelmatig om te voorkomen, niet om te herstellen!

About Marjolein van Beek

mayoleinvanbeek@gmail.com'
Wonend in de Achterhoek met mijn dochter Jasmijn (6 jaar), en mijn zoontje Daan (3 jaar), Mijn brood verdien ik als tandartsassistente. Dagelijks probeer ik een balans te vinden tussen een leuke mama zijn en een werkende vrouw te blijven. In mijn schaarse vrije tijd ga ik graag lekker op stap, trek ik me terug met een boek, of onderneem ik leuke dingen met mijn kindjes. In september 2013 bracht ik een boek uit over ontzwangeren met wellicht ooit een vervolg.....

Check Also

Als eerste weten dat je zwanger bent….

Er zijn vrouwen die gewoon “voelen” dat ze in verwachting zijn. Ze weten het op …