Nick & Simon meest populair als zaaddonor

Een onderzoek van Amsterdam RAI in opdracht van de Negenmaandenbeurs onder ruim 700 (aanstaande) moeders heeft uitgewezen dat Nick & Simon bovenaan de verlanglijst staan wanneer gevraagd wordt welke bekende Nederlander zij als zaaddonor zouden kiezen. Het Volendamse zangduo werd door 79% van de ondervraagde vrouwen als eerste keus aangegeven.

Op de tweede plaats, met 68% van de stemmen, staat Guus Meeuwis, op de voet gevolgd door Marco Borsato met 66% en Bastiaan Ragas (65%). Ook Gordon en Badr Hari werden genoemd. Gordon door 8% van de vrouwen, Badr Hari door 4%.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

NegenMaandenBeurs 2017 [verslag]

Allereerst wil ik graag vertellen wat een goede service bij RAI Amsterdam: we werden hartelijk …

Share
Share