Het grote boek van Haas

Haas is doodgewoon Haas. Toch maakt hij allerlei avonturen mee. Hij mag mee-eten met Mol, hij heeft een losse tand en krijgt een erfenis.

De ene keer is er circus in het bos, dan is er weer een marskramer. En dan is daar Kip. Wat is ze lief! Maar jammer genoeg is Haas niet de enige die gek op haar is.

In dit grote boek van Haas vind je voorleesverhalen, knutsels, spellen en twee poppenkastverhalen, waaronder het populaire verhaal van Worteltjestaart.

Recensie
Een voorleesboek dat veel meer is dan een voorleesboek! Want naast verhalen om aan je kind voor te lezen, staan er ook nog andere leuke dingen in. Maak bijvoorbeeld een poppenkast en speel daarna de poppenkastverhalen uit het boek.

Of lees (en speel) eerst het verhaal van de Worteltjestaart en bak vervolgens zelf die overheerlijke taart… Want van al dat spelen heb je vast wel trek gekregen in iets lekkers!

Voor de speurneuzen onder ons is er een zoekplaat waar maar liefst tien vlooien zich verstopt hebben… Kun jij ze allemaal vinden?

Het grote boek van Haas zal al snel een vaste plaats krijgen in huis, want grote kans dat je kinderen er vaak uit voorgelezen willen worden of één van de activiteiten uit het boek willen doen.

Mijn dochter van vier was al snel verkocht en komt regelmatig met dit boek aanzetten. Soms gaat ze er zelf ook lekker voor zitten en bekijkt de schitterende, warme illustraties die gemaakt zijn door Gertie Jaquet.

Het grote boek van Haas – Annermarie Bon
Voorleesboek, hardcover, 87 pagina’s, The House of Books
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Lees ook:
Ouders gezocht voor ‘Mijn naam is Haas’
Paultje paashaas
Fiep in vogelvlucht

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Kiekeboe – Dieren kleuren

KIEKEBOE! De dieren in dit boek kunnen zich heel goed verstoppen. Ze hebben allemaal kleuren …