De DigiTub

De DigiTub is een nieuw innovatief product. Het is namelijk een badje en een digitale weegschaal in één! Je kunt je baby wegen in het badje mét water, maar ook zonder water. Het speciale systeem  zorgt er namelijk voor dat de bewegingen van je baby geen invloed hebben op de meting. Dankzij de constante temperatuurmeting van het badwater hoef jij je ook daar geen zorgen meer over te maken. Je kan eenvoudig op het schermpje kijken of het badwater op temperatuur is of dat je hier wat aan moet doen.

De Digitub is standaard voorzien van een aquasit. Dit een ergonomisch geïntegreerd zitje om het hoofdje, de schouders en het lijfje optimaal te ondersteunen zodat de meest ideale en veilige badpositie wordt gecreëerd. Dit zitje is bekleed met een zachte antislip laag om ervoor te zorgen dat de baby niet wegglijdt. De DigiTub met de aquasit is bedoeld voor baby’s tot 6 maanden. Zodra je baby zelfstandig kunt zitten, kan je de DigiTub eenvoudig ombouwen tot een peuterbad waar je kind van 2 jaar oud ook nog in kan.

De DigiTub heeft een verkoopadviesprijs van € 69,95 en is optioneel te gebruiken met een standaard. Deze “Safety standaard” is zo ontworpen dat je altijd de bad spulletjes bij de hand hebt. Wel zo makkelijk en veilig, want een baby kan je geen moment uit het oog verliezen.

De DigiTub is genomineerd voor de Baby Innovation Award 2013. Kijk voor meer informatie op www.digitub.nl.

Bekijk hier onze recensie over de DigiTub>>

Dit product wordt op de TrotseMoeders.nl stand op de Negenmaandenbeurs “live” getest. Lees hieronder de ervaringen en meningen van de bezoekers van deze beurs.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Hoe je een wollige mammoet moet wassen in tien lessen [recensie]

Zit jouw wollige mammoet ook vol modder en vol viezigheid? Stinkt hij een beetje en …

Share
Share