Voor de kleintjes: de Uki app

Grijpt jouw kleine zoon of dochter ook altijd naar jouw telefoon? Nu is er een leuke app speciaal voor jonge kinderen. Een app van Uki!

Uki is het schattige, gele wezentje dat sinds de lancering op RTL Telekids wereldwijd al vele fans heeft. Niet alleen kleuters zijn verzot op Uki’s avonturen, ook mama’s, papa’s en grootouders waarderen de rustige & natuurlijke wereld van Uki. Met de gratis app kunnen de jongsten altijd en overal genieten van de wereld van Uki en met hem allerlei spelletjes spelen.

Het idee om peuters en kleuters crossmediaal kennis te laten  maken met Uki, reikt verder dan de interactieve website en is een onderdeel van de diversificatiestrategie van Universal Music. Kleine Uki fans kunnen op de iPhone van mama of papa puzzelen, maar ook memory en verstoppertje spelen met Uki en zijn vriendjes.

Vanaf vrijdag 14 oktober is de app hier te downloaden>>

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Het is weer RAAK! in De Efteling

Een en al vrolijkheid, dat is wat in me opkomt wanneer ik de dames van …