Baby op schoot spelletjes (boek)

Screenshot 2014-01-31 at 16.26.47Het boek Baby op schoot spelletjes, samen theater spelen is een kartonnen spelboekje met op elke pagina tips om het jonge kind te laten bewegen en zijn motoriek te stimuleren. Zo ontstaat een goede band tussen het kind en de voorlezer. Het kind ontdekt al op zeer jonge leeftijd hoe leuk het is om samen met boekjes bezig te zijn. Er zijn drie verschillende boekjes uit gebracht ik deze lijn. Speciaal voor baby’s en peuters van 3 tot 24 maanden.

Een mooi kartonnen boek met frisse kleuren en vrolijke tekeningen. Onze zoon van bijna 2 herkent bijna alle getekende afbeeldingen in het boek. Het mooie is dat de afbeeldingen worden herhaald gedurende het hele boek. Het is een boek geschreven op een spel samen met je kindje. Het boek heeft een verhaallijn waarbij je met je kindje mee kunt doen in een soort van theatervorm door de gebeurtenissen in het boek te volgen. Ik vraag me wel af in hoeverre dit theater-concept geschikt is voor de doelgroep.

Bestel dit boek voordelig hier >>>>

About Karin V

karinvogd@gmail.com'
moeder van zoon 2011, gehuwd sinds 2009, freelance pedagoog. Ik hou van gezelligheid en mensen om heen!

Check Also

4 manieren om je nieuwe stad te leren kennen

Verhuizen is altijd een grote gebeurtenis in je leven, vooral als dit naar een andere …