Nieuwe munteenheid bij Trotse Moeders

Mijn dochter is een restaurant begonnen. Ze heeft een hele menukaart gemaakt waarop allerlei lekkere dingen staan en waaruit ik keer op keer mag bestellen. Uiteraard hangt aan de verschillende gerechten ook een prijskaartje, variërend van 1 euro en 72 cent tot € 1,72.

munteenheid-72-copyright-trotse-moeders

Om er zeker van de zijn dat mama steeds opnieuw bestellingen kan plaatsen (fijn dat mijn dochter het nodig vindt om me bij te voeden 😉 heeft dochterlief geld gemaakt.

nieuwe-munteenheid-72-copyright-trotse-moeders

En met de prijzen die ze bepaald heeft, zijn het briefjes van 1 euro geworden, en van 72 eurocent. Perfect, het maakt het makkelijk om te rekenen en geen gedoe met wisselgeld!

rekenen-copyright-trotse-moeders

Dus ben ik verwend met  ‘soep met balletjes’, ‘brood met vlees’, ’teei’ en ‘kovie’, heerlijk!

soep-koffie-copyright-trotse-moeders brood-salade-copyright-trotse-moeders

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Gezond koken voor kinderen met deze tips

Vind je het moeilijk om gezond te koken voor je kids? Je bent niet de …

Share
Share