Kattenkwaad of heldendaad?

Dit meisje Billy is niet alleen heel schattig, ze is zelfs een superheld. Want ze heeft een missie: de wereld redden. Hoe ze dat doet? Dat zie je hier:

Door net als Billy producten van ‘sociaal ondernemers’ te gebruiken, zoals chocolade van Tony’s Chocolonely of leren Fairtrade-tassen zonder chemicaliën van OhMyBag, draag je net als Billy bij aan een betere wereld. Maar hoe weet je nou zeker of een product ‘sociaal verantwoord is? Daar heeft ABN wat op gevonden, namelijk een zoekmachine waarin deze producten gemakkelijk te vinden zijn: The Good Search. Deze zoekmachine filtert op hoe sociaal verantwoord ze zijn en dus niet op hoeveel geld een merk heeft gepompt in zoekmachineoptimalisatie. Zo komen bij dus altijd de meest sociale zoekresultaten naar boven, super simpel. Nu maar hopen dat we er net als Billy van gaan vliegen!

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Kiekeboe – Dieren kleuren

KIEKEBOE! De dieren in dit boek kunnen zich heel goed verstoppen. Ze hebben allemaal kleuren …

Share
Share