Superzoet en veel te lekker voor kinderen

Soms wil je gewoon iets snoepen! En niet zomaar iets, maar iets véél te lekkers en véél te zoets. In dit boek vind je dan de heerlijkste recepten voor koekjes, ontbijtjes, drankjes, taarten en toetjes. Onverantwoord lekker en overdreven mooi om te zien. Alles rijkelijk versierd met chocoladesaus, fruit, karamel of snoepjes.

Superzoet en veel te lekker staat vol met de lekkerste hapjes voor bij de thee, als toetje of zomaar tussendoor. Kinderen kunnen helpen bij het koken of bakken van al het lekkers, maar mogen zeker helpen bij het opsmikkelen ervan! Te lekker, te mooi – perfect dus voor een feestje!

Recensie
Alleen al van het kijken naar de omslag van deze – met foam beklede ringband – krijg ik ongelooflijk veel zin in zoetigheden! Een kom met daarin een heerlijke chocolademassa met ernaast schitterend versierde chocoladetruffels. Dit boek is geen aanrader om onder ogen te krijgen als je net wilt afvallen, maar het is wel een fantastisch boek.

Vraag jij je ook vaak af wat je nu weer op tafel moet zetten als er een verjaardag aan zit te komen? Met dit kookboek vind je altijd iets leuks om aan je gasten te serveren. Mierzoet en al helemaal niet gezond, maar super feestelijk en verrukkelijk qua smaak!

De recepten in het boek zijn duidelijk beschreven en naast elk recept staat een overzichtelijk lijstje met de ingrediënten die je nodig hebt. Bij veel recepten staat ook nog eens een foto van het eindresultaat, die de keuze nog moeilijker maakt. Want alles ziet er zo lekker en mooi uit!

Wie kan lezen, kan de recepten uit dit boek ook maken. Alles staat zo duidelijk uitgelegd dat het eigenlijk niet kan mislukken. Leuk is dat bij elk recept wel dingen zijn waarbij je kind je goed kan helpen. Ook staan er regelmatig uitspraken van kinderen in die aan het bakken zijn geslagen. Een kookboek dat kinderen zeker kunnen waarderen, want zeg nou zelf… Wat is er nou leuker dan iets zoets te maken waar je straks heerlijk van kunt genieten?

Superzoet en veel te lekker (voor kinderen) –
Kookboek. Hardcover, 95 pagina’s, Becht
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Lees ook:
Waarom Franse vrouwen niet dik worden
Het grote Italiaanse kookboek
Echt eten

Share

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Met mes en stokjes

Als ik dit kookboek in handen krijg, blader ik het even door en valt mijn …

Share
Share