sits &joy, roze, zitbankje

Sit & Joy: prachtige en vederlichte stoeltjes voor kleine kinderen

sit-joy-navyOuders van nu zullen verstelt staan hoeveel tijd kleine kinderen doorbrengen met naar televisie kijken of een (tablet) scherm bedienen. Misschien neem je ja als ouder voor dat te beperken, maar het gaat meestal ongemerkt. Als ze dan voor de televisie zitten, of met een tablet op schoot een spelletje spelen, dan is het wel plezierig dat ze goed en veilig zitten. Dan zijn de stoelen van Sit & Joyeen absolute aanrader.

De Childern’s chair is ondersteunend, licht (je kan ze opbergen door bovenop een kast weg te zetten!) en aantrekkelijk. Kinderen zullen graag in HUN stoel willen gaan zitten. Wij hebben een Childern’s chair van Sit & Joy (een fel roze!) mogen gebruiken en het was vanaf het eerste moment een hit! We hebben meer kinderen in huis en gelijk was het een gevecht wie daar in mocht gaan zitten. En als ze eenmaal zitten, zitten ze ook rustig en tevreden en lopen niet steeds weg. Werkelijk een oplossing als je even je kinderen ‘weg wilt zetten’ om zelf wat zaken te kunnen doen.

De Childern’s csits &joy, roze, zitbankjehair is voor kinderen tussen 1-3 jaar, maar we hebben gemerkt dan ook iets oudere kinderen er nog prima in passen! Het is eigenlijk een soort “zitzak” in de vorm van een stoel. Je kunt hem eenvoudig schoonmaken en hij kan ook prima buiten gezet worden.

De stoelen hebben ondanks hun lichte gewicht en leuke kleuren een kwalitatieve uitstraling. Deze Sit & Joy Childern’s chairs zijn bij Babyhuys te bestellen voor € 39,95 in de kleuren Purple, Orange, Lime, Red, Pink, Aqua en Navy en tijdelijk in een limited edition ‘Mettalic Grey’. Overigens is er bij Babyhuys ook een ruime keuze in andere “stoelen” zoals kinderstoelen en autostoelen.

Binnenkort mogen we in samenwerking met Babyhuys twee van deze Sit & Joy stoelen weggeven. Houd onze website dus in de gaten voor de winactie!

Share

About Dick Ahles

d.ahles@protonmail.com'
Mijn moeder noemt mij Dirk (officiële naam) maar voor de rest ben ik bekend onder Dick. Geboren in 1951 en Trotse Vader van vijf kinderen. Van twee oudere dochters Mira en Rachel heb ik al vier kleindochters. Thuis Enkhuizen, en vader van een tweeling (jongen en meisje) van 10 en een zoon van bijna 13. Ik houd dus van kinderen en heb met hen nu al heel veel meegemaakt. Leuk dus om met deze lange ervaring op TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl te bloggen.

Check Also

Nationale bedankdag 2022 – wie wil jij bedanken? [Merci – winactie]

Elkaar bedanken…. dat kun je eigenlijk niet vaak genoeg doen. En dan niet het gedachtenloze …

Share
Share