Nintendogs + cats

Nintendogs + cats is een innovatieve game voor de Nintendo DS. Dit spelletje dat vooral erg populair is onder meisjes is in 2005 op de Nederlandse markt geïntroduceerd. Maar hij is nog niet zo lang beschikbaar voor de Nintendo 3DS, wat zeker wel een aanrader is!

Het doel van het spel
Het is de bedoeling om een puppy of kitten op te voeden. Dat doet de speler door hem kunstjes te leren en hem te verzorgen. Eten en drinken geven, uitlaten en wassen. Richt je puppy zo goed mogelijk af zodat hij op hondenshows zo goed mogelijk kan presteren. Daarmee kan een speler geld verdienen en daarvan dingen gaan kopen, zoals verzorg spullen voor de puppy. Men kan tot maximaal drie puppy’s in huis hebben en kan daarnaast ook nog vijf honden bij het Dog Hotel (hondenhotel) verzorgen. Door naar het hondenhotel toe te gaan, kunnen honden ernaar toe worden gebracht en kunnen er honden uit worden gehaald. Opmerkelijk is misschien wel dat de puppy altijd klein blijft en dus niet opgroeit. De speler bestuurt de puppy trouwens niet zelf. Je bent in deze game echt het baasje van de pup of van de kitten.

Wat bij ons erg populair is, is dat je ook tijdens het spel foto’s van je hondje kan maken. Wanneer je bijvoorbeeld buiten aan het lopen bent met de hond of wanneer je thuis aan het spelen bent. Ongeveer van elke situatie hebben wij nu foto’s van onze virtuele pup. En dat verveelt onze dochter nooit! Dit spel is één van de favoriete games van onze kinderen en daardoor echt een aanrader voor als je een Nintendo DS hebt!

Bezoek hier de Nederlandse website van Nintendogs + cats>>
Bestel hier deze game via Bol.com>>

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Wat kun je allemaal met Nintendo Switch Online? Mijn ervaring en mening.

Ik heb een jaar lang Nintendo Switch online gekregen. Dit is mijn recensie daarover. Wat …

Share
Share