Babykleding met streepjes van Polarn O. Pyret

We hebben al eerder onze ervaringen met Polarn. O. Pyret gedeeld op dit blog. Ik had toen kleding voor mijn eigen kinderen “uitgeprobeerd” en die bleken, behalve mooi, ook wasbaar op 60 graden (klik hier voor die recensie).

Screenshot 2014-08-28 at 15.10.21Waar de mogelijkheid voor wassen op 60 graden -met behoud van vorm en kleur van de kleding- minstens zo belangrijk is, is bij je baby. Hoe vervelend is het, wanneer een kledingstuk volgens het wasvoorschrift alleen op de hand gewassen mag worden, of in de wasmachine op maximaal 30 of 40 graden.

Ik denk dan altijd dat degene die de kleding heeft ontwikkeld, zelf geen ervaring heeft met baby’s waarbij de tandjes door gaan komen en die tot hun rug toe onder zitten….. En dan heb ik het nog niet eens over de vlekken van spugen (welke baby geeft nooit eens een slokje melk terug?) of vlekken wanneer kleintjes hun eerste fruit of groente gaan proberen.

polarn-o-pyret-trotse-moedersPolarn O. Pyret houdt hier wel degelijk rekening mee. En heeft een ontzettend aantrekkelijke collectie babykleding met de voor hen zo kenmerkende streepjes. In heldere kleuren, die helder blijven na wassen en in dikke, zachte, soepel aanvoelende stof, waar je baby heerlijk comfortabel in kan liggen, slapen en spelen en die vrolijk staan.

Kijk maar naar de foto’s van de kleding die wij ter recensie toegestuurd krijgen. Op een zomerse dag, is zo’n rompertje met bijpassend mutsje of hoedje toch helemaal schattig? En in wat koudere tijden is het gewoon een mooi en praktisch rompertje.

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Tips bij het kopen van babykleding

Gefeliciteerd! Je gaat een baby krijgen. Deze baby is het kostbaarste geschenk dat je ooit …