Nieuwe avonturen van Dora & SpongeBob

Sinds kort zijn de nieuwe avonturen van kinderhelden Dora en SpongeBob uit op DVD. Dora ontdekt muziek op haar school, terwijl SpongeBob allerlei ijskoude avonturen beleeft! SpongeBob Squarepants en Dora blijven ongekend populaire karakters en brengen kinderen wereldwijd plezier. Deze maand nog werd zelfs een nieuw paddenstoelensoort, ontdekt op Borneo, naar de gekke gele spons vernoemd, Spongiforma squarepantsii!

SpongeBob – Vast in de vriezer
Deze DVD bevat vijf afleveringen, waaronder de dubbel lange titelaflevering ‘Vast in de vriezer’. Op de verjaardag van de Krokante Krab komt het hele team vast te zitten in de vriezer van het restaurant. Bibberend van de kou gaan ze op zoek naar de uitgang, maar ondertussen halen ze allerlei leuke herinneringen van vroeger op. Deze leuke afleveringen bevat hilarische, niet eerder vertoonde flashbacks. De DVD bevat ook een bonusaflevering van Fanboy & Chumchum – ‘De conciërge slaat terug’. Koop deze DVD via bol.com>>>

Dora – Muziekles op school
De vrolijke Dora beleeft samen met haar vriendjes op deze DVD allerlei muzikale avonturen. Zo helpt Dora de muzieklerares met haar kapotte fiets, maakt Dora de Bromtrol gelukkig en helpt ze brieven te versturen. Kinderen leren spelenderwijs Engelse taalvaardigheden, nieuwe liedjes en muziekspelletjes en verbeteren zij hun visuele vaardigheden. Koop deze DVD hier via bol.com>>>

About Evi

Evliempd@live.nl'

Check Also

Nu uit op DVD: De Inspirator

De film De Inspirator heb ik helemaal gemist in de bioscopen, maar toen ik er …