Kourtney Kardashian zwanger van 2e

Kourtney Kardashian, bekend van het televisie programma The Kardashian, heeft aan E News laten weten dat ze in verwachting is van haar tweede kind. “Ik ben nu negen weken zwanger. Eigenlijk mag je het pas aan iedereen vertellen als je twaalf weken in verwachting bent, maar ik voel me goed. Mijn vriend Scott en ik zijn heel erg blij dat we kunnen mededelen dat wij ons tweede kindje verwachten. We vinden het fantastisch dat we ons gezin gaan uitbreiden met nog meer liefde.”

Kourtney is nu al moeder van Mason Dash. Hij is geboren in december 2009. Na de geboorte van haar zoon heeft zij een special edition Belly Bandit ontworpen. Zij was na haar zwangerschap namelijk zo te spreken over de werking van de Belly Bandit dat zij het tijd vond voor een “mooi en sexy uitvoering”.

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Nieuwe Kardashian baby

Da familie Kardashian, bekend van real live televisie series, is uitgebreid met een nieuw kindje. …

Share
Share