Mepal set Woezel en Pip – recensie

woezel fles Pop-up drinkfles Campus 275 ml met Woezel en Pip opdruk. Druk en drink. Dat is het principe van de pop-up drinkfles van Rosti Mepal. Door een druk op de knop laat deze Woezel en Pip drinkfles zich probleemloos openen. Met een druk op de tuit sluit de fles zich weer. Is voorzien van een handige klip, waarmee de pop-up aan een riem of tas kan worden gehangen. De deksel kan eenvoudig uit elkaar worden gehaald en de losse onderdelen kunnen makkelijk in de vaatwasser (tot 60 graden) worden gereinigd 

Recensie
Bovenstaand is de omschrijving van de pop-up fles. Voor de andere onderdelen van deze fijne serie is eigenlijk geen ondertiteling nodig. Een fijne broodtrommel, een beker die goed lekdicht is en een kleiner trommeltje voor bijvoorbeeld een cracker, koek of stukjes fruit. Handig te reinigen in de vaatwasser en heel praktisch in gebruik.

IMG_3621
Ik ben al jaren fan van Mepal en voor schoolbekers en trommels is er wat mij betreft geen beter alternatief. De trommels zijn goed te hanteren: open te maken en te sluiten door de kinderen zelf en door mij te openen met één hand als ik intussen aan het autorijden ben. IMG_3623We hebben een hele collectie en het hele gezin gebruikt de trommels en bekers.

De pop-up flessen zijn geinig en zeer geliefd bij de kinderen maar ook het meest kwetsbaar. De doppen zijn goed te reinigen maar door het steeds weer in en uit elkaar zetten vielen de bovenkanten van de dekseltjes op een gegeven moment wel uit elkaar. IMG_3626Maar dat weegt niet op tegen het gemak van een fles die de kinderen eenvoudig zelf kunnen openen en zonder te morsen kunnen leegdrinken.

Dat Woezel en Pip er op stonden vond mijn dochter dan weer erg leuk. We zijn helemaal niet zo bekend met de hondjes maar de plaatjes zijn erg vrolijk en spreken aan. Een hele prettige aanwinst zo naast alle effen gekleurde en van Cars, Spiderman, Frozen, Chuggington en Mini Mouse voorziene exemplaren.

Bekijk op bol.comBestel de Mepal Campus lunchbox mini – Woezel en Pip hier >>>>

Bekijk op bol.comBestel de Mepal lunchbox midi – Woezel en Pip hier >>>>

Bekijk op bol.comBestel de Mepal schoolbeker – Woezel en Pip hier >>>>

Bekijk op bol.comBestel de Mepal pop-up drinkbeker – Woezel en Pip hier >>>>

Share

About Lara Bellis

lbellis@xs4all.nl'
Mijn naam is Lara Bellis en ik ben 31 jaar. Ik woon samen met mijn man en onze kinderen Arthur (5) en Felien (2) in Amersfoort. Naast Trotse Moeder ben ik muziektherapeut en als zelfstandige breng ik muziektherapie aan huis bij volwassenen met een verstandelijke beperking en ook aan kinderen met autisme.

Check Also

Terug naar school: Mepal isoleerfles voor kinderen

De vakantie zit er voor een groot aantal kinderen weer bijna op. Omdat de Corona-maatregels …

Share
Share