Home / Recensies / Film, TV & Muziek / Klassenmoeders gezocht!

Klassenmoeders gezocht!

finnVoor de nieuwe film Finn zoekt actrice Hanna Verboom recensenten. En ditmaal worden niet mensen van de pers gevraagd om de film te beoordelen, maar mogen klassenmoeders zich aanmelden! Op vrijdag 30 november is in Amsterdam de exclusieve recensie voorstelling. De film gaat pas op 11 december in première, dus je bent echt de eerste die hem ziet/beoordeelt.

Wanneer je meedoet, maak je kans op kaartjes voor de première en ook op een bezoek van de cast van de film tijdens de kerstviering op school. Wanneer je dit leuk vindt, klik dan hier om je aan te melden.

Finn is een Nederlandse kerstfilm die de komende maand in première gaat. De hoofdrollen worden, naast Verboom, vertolkt door Daan Schuurmans, Jan Decleir en de 10-jarige nieuwkomer Mels van der Hoeven. De film is geregisseerd door Frans Weisz, winnaar van twee Gouden Kalveren.

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 15 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 12 jaar.

Check Also

Verslag van de première Angry Birds 2

De première van de film Angry Birds 2 was op woensdag 14 augustus bij Pathé …