Met Dribbel op avontuur

dribbelWie kent Dribbel niet? Vrijwel Iedere dreumes groeit ermee op. Dit kartonboekje is voorzien van een vingerpop en zorgt voor extra interactie tijdens het voorlezen.

Recensie
Mijn dochter vindt Dribbel heel erg leuk.  Ze was dan ook erg blij met Met Dribbel op avontuur. Wat dit boekje zo speciaal maakt is het vingerpopje wat aan het boek vast zit. Dribbel zit op de laatste bladzijde vast en in elke bladzijde zit een gat, waardoor je Dribbel actief in allerlei voertuigen kan laten ‘rijden’ . Zo zit Dribbel in een auto, in een bus, in een tractor, in een trein en in een boot. Juist omdat dit vingerpopje van Dribbel erbij zit, is dit boekje niet alleen voor dreumessen en peuters, maar ook nog heel erg leuk voor kleuters.
DSC05902Ik zou zeggen; ga mee op avontuur met dit boekje van Dribbel. Succes gegarandeerd!

Met Dribbel op avontuur – Eric Hill
Kartonboekje,  12 pagina’s , Uitgeverij Unieboek

Bestel dit leuke boekje hier >>>>

 

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Een verrassing voor Vader Pluis

Tactisch uitgebracht, kort voor Vaderdag, is het nieuwe kartonboekje Een verrassing voor Vader Pluis. Een …

Share
Share