2017: Betoverende Werelden van Disney on Ice[verslag]

Daar ging ik dan, mijn auto volgeladen met 6 kinderen! Op weg naar Betoverende Werelden van Disney on Ice. Ze kenden elkaar niet allemaal maar het ijs was snel gebroken en de rit was heel gezellig. Natuurlijk onderweg erg veel file zodat we met een flinke vertraging bij Ahoy aan kwamen rijden. Op het moment dat wij gingen zitten ging het licht uit en begon de show, eigenlijk dus een perfecte timing.

Ik ben vaker bij Disney on Ice geweest maar elke keer opnieuw weten ze me positief te verbazen. De show begon met Mickey en zijn vrienden en ging al snel over in Toy Story. In een niet al te snel tempo kwam het hele verhaal voorbij. Uiteraard moest ik, als echte teckelfan, een foto maken van de teckel uit Toy Story. Echt heel erg leuk.

De meiden naast me vroegen zich wel af hoe nou bepaalt werd wie in de kont en wie in het hoofd mocht schaatsen. Ze hadden naast mij dus grote lol om die teckel.

Na het verhaal van Toy story kwamen de autootjes van Cars, die vond ik echt te gek. Niet echt een verhaal maar die ijsrijdende Cars auto’s waren echt heel erg leuk om naar te kijken. De Cars auto’s repareerden de auto van Mickey waarna we weer terugschakelden naar Mickey.

Daarna kwam het verhaal van Frozen, leuk hoe ze de effecten hadden gedaan inclusief de sneeuw die uit de lucht kwam vallen!
Vanuit de meiden was er wel teleurstelling dat er gekozen was voor Frozen ipv Beauty and the Beast omdat die film juist in 2017 zo in de belangstelling stond.

Een minpuntje is dat de merchandise echt veel te duur is. Als ze dat goedkoper maken zou er uiteindelijk meer verkocht worden volgens mij, nu liepen wij er met een grote boog omheen. Daarnaast is ook het eten en drinken bizar duur. Ik kocht voor de hele club 2 bakken popcorn en ik schrok van de prijs, popcorn die al verpakt was in het kader van economisch werken maar dat was dan ook echt te proeven, taai en niet lekker. Jammer.

Buiten die minpuntjes hebben wij uiteindelijk een fantastische avond gehad, iedereen heeft genoten van de schaatsshow (ja ook de twee jongens van 11 vonden het geweldig!).

De terugreis was minstens zo lang als de heenreis aangezien op de terugreis de A27 was afgesloten en wij dus om moesten rijden via de A2 en een N-weg terug richting Hilversum, maar dat mocht de pret niet drukken. Wij hadden een topavond!

About Lisette van den Beld

lisettevdbeld@gmail.com'
Ik ben getrouwd en Trotse Moeder van 3 mooie meiden van nu 9, 13 en 17 jaar oud. Verder ben ik 4 dagen per week als leerlingbegeleider aan het werk binnen een zorgteam op een VMBO-school. Zorg voor en ontwikkeling van kinderen zijn voor mij zowel in mijn privéleven als in mijn werk heel belangrijk.

Check Also

Dit zijn de leukste Frozen spelletjes

Let it goooo, let it goooo… Wie kent Frozen niet? De Disney film waarin prinses …