Prinsessia binnenkort ook te zien in theaters met de show “Droomtroon”

prinsessia-show-theater-droomtroon-trotse-moedersBen je fan van de prinsessen van Prinsessia en hun avonturen en liedjes? Dan heeft Studio 100 goed nieuws: er komt een echte Prinsessia theatershow. Deze gaat Droomtroon heten en is vanaf 16 maart 2016 te zien in de Nederlandse theaters.

Het verhaal van de theatershow gaat over een cadeau dat de prinsessen van kok Basiel krijgen, een ware droomtroon. Als je op deze troon in slaap valt, heb je de allermooiste dromen. Maar wanneer de prinsessen dit proberen, eindigen hun mooie dromen elke keer in nachtmerries… Lukt het om te achterhalen wie of wat hun dromen verstoort? En zullen zij ooit nog een keer kunnen dromen zonder nachtmerries? Dat is te beleven in deze allereerste theatershow van Prinsessia! Na de voorstelling is er ook nog de mogelijkheid om met de vijf prinsessen op de foto te gaan.

Wil je meer weten over de Prinsessia prinsessen en over Flora, Basiel en Kamiel? Klik dan hier voor de wie-is-wie >>>>

Hieronder een vrolijke aankondiging van de Prinsessia show Droomtroon:

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Theaterspektakel: De Familie van Nielie breekt de tent af!

Op 23 december 2018 – Kerstvakantie – gaat Kwatta in coproductie met Oorkaan, met tekst …