Karaoke met My Little Pony

Liedjes zingen terwijl je het haar van je favoriete My Little Pony kamt, menig kindje zal dat wel eens doen. Nog leuker is het om sámen met jouw Little Pony liedjes te zingen en dat kan met de My Little Pony – Zingende Rainbow Dash.

Omschrijving
Zing samen met jouw eigen My Little Pony de sterren van de hemel. Druk op het knopje om haar een van de vijf verschillende liedjes uit de film of serie te horen zingen. Pak zelf de microfoon en zing mee. Ken je de tekst niet? Geen zorgen in de handleiding staat de tekst van alle nummers. Naast de liedjes kan Dash ook nog vijftien verschillende zinnen zeggen die jij kent uit de serie. Of je nu met haar speelt, naar haar luistert of met haar meezingt, één ding is zeker: Dash wordt jouw beste vriendin!

Mening
Wanneer ik dit soort speelgoed zie, vind ik het jammer dat mijn kinderen al zo groot zijn. Alhoewel…. ze mochten het nieuwste Hasbro speelgoed uitproberen en ook deze karaoke-set viel in de smaak. Met name mijn dochter heeft gebruik gemaakt van het podium en heerlijk meegezongen met Rainbow Dash!

Wanneer je op zoek bent naar een mooi cadeau voor de decembermaand, dan is dit een prima optie. Goede prijs/kwaliteit verhouding, staat leuk in de speelkamer / slaapkamer en nodigt echt uit tot interactie. En ‘optreden’, zingen etc zijn prima oefeningen in zelfvertrouwen. Hoera dus voor dit speelgoed!

Dit en ander My Little Pony speelgoed, bestel je hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Fluffie Stuffiez – pluk je eigen knuffel

Zoals veel Trotse Moeders weten is uitpakken voor veel kinderen een groter plezier dan het …

Share
Share