Gekke oren

Elk dier heeft oren die alleen van hem zijn. Maar in dit boek kun je de beestjes andere, knotsgekke oren geven door bovenaan voor- of achteruit te bladeren. Een verrassend kijk- en doeboek over dieren en hun oren voor je dreumes en peuter.

Recensie
Gekke oren is een boek dat niet gauw verveelt. Doordat je de plaatjes steeds kunt veranderen, blijft dit boek erg interessant voor kinderen. Zo krijgt elk dier steeds weer andere oren… Oren die eigenlijk bij een ander dier hoort.

Gekke oren zorgt ervoor dat kinderen actief bezig zijn met het boek én zorgt voor veel hilariteit. Wat moeten mijn kinderen lachen om de gekke oren die ze bij elk dier weer maken. Vooral als ze dit boek samen lezen, hebben ze de grootste lol.

Gekke oren is dan ook zeker een aanrader voor peuters én kleuters. Naast dit boek is er in deze serie ook nog Gekke Poten én Gekke Staarten verschenen. Allen zullen garant staan voor uren leesplezier.

Gekke oren – Liesbet Slegers
Prentenboek, hardcover, 16 pagina’s, Clavis
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Lees ook:
Leespluim voor Bezoek voor Beer
De duif die niet kon duiken
Ik wil een knuffel

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share