Disney – Winnie de Poeh Agenda 2019 [review]

Bekijk op bol.comAl jaren heb ik een digitale agenda. Erg handig met een gezin omdat de agenda van de Trotse Vader van mijn kinderen geïntegreerd kan worden en we zo in één oogopslag zien wie / waar / wanneer een afspraak heeft. En toch mis ik een papieren versie. Gewoon, om even snel wat in op te schrijven en in terug te kunnen bladeren. Ik heb oudere agenda’s ook altijd een tijdje bewaard, is toch een mooi documentje van een jaar. En toen zag ik bij de Kerstborrel van Disney de Winnie de Poeh agenda 2019 (of de Winnie The Pooh dairy zoals deze officieel heet).

Met als titel “A perfect day for doing nothing” sluit hij nog aan bij een van mijn Goede Voornemens voor 2019: af en toe gewoon helemaal niets doen. Een kruis door een dag in de week (ook dat gaat beter in een papieren agenda!) of door een weekend om even geen afspraken of verplichtingen te hebben.

Los daarvan is het gewoon een mooie agenda. De cover voelt heerlijk aan. Deze Disney agenda is niet groot en niet dik en mooi van kleur. Er zit een ‘leeslint’ in en linten om de agenda mee dicht te strikken. Behalve op de cover en op het binnenwerk en de titelpagina, is er geen afbeelding te vinden van Winnie de Poeh en zijn vrienden. Dat maakt dat het een echte ‘grote-mensen-agenda’ is die ook voor semi-zakelijk gebruik benut kan worden.

Enig nadeel: de Winnie de Poeh agenda start pas op oudjaar… Ik moet dus echt nog even wachten tot ik hem in gebruik kan nemen!

DISNEY – Agenda Winnie The Pooh ‘A Perfect Day’ 2019 bestel je hier >>>>

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Goede Voornemens 2019 – top 10

Daar zijn ze weer: de Goede Voornemens! Best wel leuk, ieder jaar duiken ze weer …