High tea bij Sonja Bakker

Joepie, ik kreeg in mijn mailbox de uitnodiging voor naar de high tea te komen bij de boeklancering van Sonja Bakker. Vrijdag 14 december reed ik ’s morgens vroeg vanuit België naar het noorden van Holland. Twee van mijn kinderen waren ook al onderweg naar school en mijn jongste had ik al een pannenkoek gegeven. Voor de rest had mijn man verlof die dag. Gelukkig was het niet glad op de weg en geen winterse toestanden. Op de radio hoorde ik wel iets over ijzel en spekgladde wegen in Drenthe, Friesland en Groningen… Halverwege deed ik even een pitstop. Aangezien ik niet meer zoveel in Nederland kom, kocht ik enkele Nederlandse tijdschriften. Daar ben ik helemaal verslaafd aan. Ik was op tijd bij mijn ouders. Mijn paps bracht mijn mams en ik namelijk naar Hoorn. Wat was het lang geleden die weg; wat was er veel veranderd!

Ok, de High Tea in de Tuynkamer. Dit is een hele mooie zaal en we werden vriendelijk ontvangen. Meteen natuurlijk in het nieuwste boek kijken. Voor ons tweetjes was er geen plek meer, dus maar aan tafel aanschuiven bij anderen vrouwen. Beetje meeluisteren naar de gesprekken, meepraten, maar vooral lekker eten. Wel een echte SAS dag! Wat was alles zo mooi gemaakt en zo lekker zoet. Ik ben normaal een koffiedrinkster, maar toch dit keer een paar kopjes thee genomen. De tijd vloog voorbij. Nog even met Sonja Bakker op de foto. Zij staat echt op springen met haar hoogzwanger buik. Ook even gepraat met Jan (haar toekomstige man) en we ontvingen toen al een foto van ons fotoshoot.

Met de dames aan tafel mailadressen uitgewisseld en we hadden afgesproken een ‘SonjaBakkermaatjes’ Facebookpagina aan te maken. Zo we met elkaar nog lang kunnen praten, ervaringen uitdelen, opbeuren… Voor als dat nodig is… Deze gezellige uurtjes vlogen voorbij. Bij het naar buiten gaan kregen we nog een doos. Vol met Lidll producten en het nieuwste boek dat vanaf januari 2013 pas in de winkels kwam te liggen. Wat een verrassing!

Ondertussen gezellig op de SonjaBakkermaatjes Facebookpagina bezig. Foto’s van die namiddag besteld, voor in mijn ‘Puur jezelf’ dagboek. Ik ben er zo blij mee! Dit alles door een oproep op Facebook om mee te doen om dit boek waar te maken. En ik heb met veel plezier gedaan! Hier gaan we nog met ons gezin genieten van de lekkere recepten uit de Sonja Bakker boeken. Natuurlijk ga ik er af en toe een foto van maken en ervaringen over uitdelen. Nog enkele kilootjes eraf en voor de rest toch heel veel SonjaBakkeren voor een gezonde levensstijl!

Share

About Sandra.S

sandra.schoute@telenet.be'
Hallo, ik ben Sandra 34jaar, en ik heb 3padjakkertjes Kelly(11) Jessy(8) en Jordy(7) ik werk 2.5dag per week in de thuiszorg. Mijn hobby's zijn hardlopen, mijn laptop en BlackBerry, vooral mailen, bloggen. tijdschriften lezen (geen roddelboekskes) fotografie en schrijven.

Check Also

Première van de film Downton Abbey [verslag]

Een uitnodiging met “You are cordially invited“, een High Tea, filmposters met “We’ve been expecting …

Share
Share