Eerste hulp bij opvoeden

Met een regime van onvoorwaardelijke liefde, duidelijk regels en beloningen voor goed gedrag verricht Jo Frost, beter bekend als Supernanny, wonderen bij kinderen. In de 20 jaar dat Jo met kinderen werkt, heeft ze alles wel eens meegemaakt. Haar stevige maar eerlijke aanpak werkt bij iedereen: een vast patroon, consequent zijn, verbale waarschuwingen en time-outs bij slecht gedrag, gecompenseerd met veel complimenten en aandacht. Of je nu een baby hebt die niet doorslaapt of een peuter met uitzinnige driftbuien: Jo weet precies wat je moet doen!

Recensie
In het boek Eerste hulp bij opvoeden beschrijft Supernanny Jo Frost vrijwel alle problemen waar je tijdens het opvoeden tegenaan kunt lopen. Het is een compleet handboek met duidelijke uitleg. Het handige woordenregister achter in het boek zorgt ervoor dat je snel het onderwerp kunt vinden, waar je wat over wilt weten.
Dat de aanpak van Supernanny Jo Frost werkt, heeft ze al lang bewezen. Super vervelende kinderen zagen we immers al op tv. En dan blijkt dat Jo Frost van deze kinderen, hele lieve kinderen kan maken.
Met het boek Eerste hulp bij opvoeden kun je nu zelf aan de slag als Super Papa of als Super Mama. Met de tips in het boek ontpop je jezelf als een ervaren deskundige op het gebied van opvoeden. Zelfs als je hele lieve kinderen hebt die vrijwel altijd luisteren, kan dit boek nog handig zijn. Onderwerpen zoals; eten, slapen, zindelijk worden komen allemaal aan bod. De kans is groot dat er in het boek Eerste hulp bij opvoeden wel iets staat waar jij als ouder wat aan kunt hebben.

Zelf pak ik het boek zo nu en dan om te kijken hoe Jo Frost iets oplost. En ik moet zeggen dat haar tips eigenlijk altijd werken. Het boek Eerste hulp bij opvoeden is een boek vol tips waar elke ouder wat aan kan hebben.

Eerste hulp bij opvoeden – Jo Frost
Opvoedboek, paperback, 224 pagina’s, Spectrum
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>
Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Het goede voorbeeld – Christiane Kutik

In dit boek geeft Christiane Kutik uitgebreid tips en ideeën, hoe je ongedwongen, maar authentiek …

Share
Share