Een onverwacht VIP-uitje via de Huishoudbeurs naar het Rijksmuseum [video]

ing-huishoudbeurs-rijskmuseum-video-trotse-moeders-1ING heeft als hoofdsponsor van het Rijksmuseum wel een hele leuke actie bedacht voor bezoekers van de Huishoudbeurs 2016. Met een aantrekkelijke stand, lokken ze bezoekers aan de Huishoudbeurs die geïnteresseerd zijn in de tentoonstelling Catwalk om een voorproefje te nemen.

Wanneer nietsvermoedende bezoekers plaats nemen op de comfortabele stoelen, omringd door schitterende schilderijen, verwachten ze een modeshow op de catwalk te gaan zien, maar…. er gebeurt iets totaal anders! Kijk maar mee:

Leuk hè? Zomaar een onverwachts uitje naar het Rijksmuseum en daar een VIP-rondleiding. ing-huishoudbeurs-rijskmuseum-video-trotse-moeders-2Ik geef toe: een nieuwe appelboor en een gratis verpakking wasmiddel is ook leuk, maar ik denk toch echt dat zo’n VIP-bezoekje aan de expositie Catwalk in het Rijksmuseum me, ook na jaren, méér bij zou blijven!

Voor diegenen die niet het geluk hadden om deze leuke ING stunt mee te maken: de tentoonstelling Catwalk is nog t/m 16 mei 2016 te zien.

 

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Première van de film Downton Abbey [verslag]

Een uitnodiging met “You are cordially invited“, een High Tea, filmposters met “We’ve been expecting …