Kidz-DJ I Love Disco

De Kidz-DJ draait op deze cd de grootste discoklassiekers. De hits zijn speciaal voorzien van Nederlandstalige teksten met thema’s die kinderen aanspreken. Een vrolijke cd voor jong en oud!

Recensie
De leukste discoklassiekers staan op deze Kidz-DJ I love Disco cd. Songs die wij ouders nog van vroeger kennen, hebben nou een eigen Nederlandse tekst gekregen. Dit zorgt ervoor dat kinderen begrijpen waar de songs over gaan. Mede hierdoor zijn kinderen al gauw gek van Kidz-DJ I Love Disco. Uiteraard speelt de vrolijke muziek hierin ook een grote rol.
Mijn kinderen van 4 jaar en 7 jaar vinden Kidz-DJ erg leuk. De muziek spreekt hun enorm aan, en ze vinden het heerlijk om op deze muziek mee te dansen. De muziek van Kidz-DJ wordt hier thuis (en in de auto) dan ook vrijwel dagelijks gedraaid.

Van de Kidz-Dj I Love Disco cd vinden mijn kinderen vooral ‘Ik ben jarig!’ en ‘Niet Slapen’ heel erg leuk. Dat zijn nou net twee onderwerpen die hun wel heel erg aanspreekt! Maar ook songs zoals ‘Wij gaan op vakantie’  vinden ze heel erg leuk. Kortom; wie een cd van Kidz-DJ heeft gehoord, zal zeker meer willen horen van Kidz-DJ! Kidz-DJ I Love Disco is dan ook een hele leuke cd, vol met vrolijke en vlotte songs.

Bestel dit product hier>>

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Hoe is het met de nieuwe K3

Mijn oudste zoon wordt volgende maand 18 en wij zijn -dus- begonnen met K3 in …