Kliederkonten

Haas wil verven. Het liefst verft hij alles in zijn lievelingskleur: blauw. “Blauwe bomen, blauwe struiken, blauw gras! Zou dat niet mooi zijn?” Teken een landschap voor Haas en ga samen lekker kliederen! Haas gaat vrolijk op pad, maar om hem heen groeit nog weinig wat hij kan schilderen. Kun jij iets voor hem tekenen? Bloemkolen op de akker, paddenstoelen in het bos… Haas schildert ze allemaal blauw. Maar zijn de andere dieren wel zo blij met al dat geklieder?

Recensie
Een heel leuke cd-rom spel over Haas, die de hele wereld om hem heen wil verven. Alles in zijn lievelingskleur: blauw.

Mijn naam is Haas – Kliederkonten
zal niet snel vervelen. Al snel wordt je kind gevraagd een weg te maken en op dat moment ontstaat een nieuw verhaal. Daarna moeten er bloemen, of bomen, of paddenstoelen getekend worden. En oeps, dat wordt per ongeluk een wolkje en het gaat regenen…

Onderweg  komt Haas allemaal vriendjes tegen, een wild zwijn, een koe, schapen en zijn vriendinnetje Sophie natuurlijk. En zij houden niet allemaal van blauw, en vinden het ook niet altijd nodig dat Haas alles schildert. Of toch wel? Iedere keer is het verhaal weer anders, dat is heel erg leuk!

Mijn dochtertje van net 5 was al snel ademloos aan de slag met Mijn naam is Haas. Haas spreekt je kind echt aan, geeft het opdrachtjes, en dat is natuurlijk heel leuk.

De besturing van Mijn naam is Haas is eenvoudig. Als je kind een muis kan hanteren, lukt het wel. Misschien moet je jonge kinderen nog wel even (op gang) helpen, maar dat is ook wel zo gezellig. Een leuke en leerzame cd-rom voor jonge kinderen!

Mijn naam is Haas – Kliederkonten
interactief prentenboek, cd-rom, A.W. Bruna Lev.
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Share

About Isolde

isolde@hupemail.nl'
Werkende moeder van twee dochters (11 jaar en 15 jaar) met thuis ook nog een gezellige beestenboel. Ik hou van lezen en muziek, yoga houdt me met beide benen op de grond en ik haak/maak graag de meest rare wezens in opvallende kleuren.

Check Also

Big Brain Academy: Knappe Koppen voor Nintendo Switch [recensie]

Deze Trotse Moeder heeft nu een keer een game om helemaal zelf te spelen: Big …

Share
Share