Must-see: Juliet, Naked

Echt waar, Juliet, Naked is een van de beste films die ik de laatste tijd heb gezien. Een verfilming van een boek van Nick Hornby wat ik al erg leuk vond om te lezen en die als film echt geweldig is.

Juliet, Naked draaide in een Filmhuis, wat betekende dat het publiek wat meer ingetogen was dan bij een bioscoop waar de grotere, commerciëlere producties draaien. Maar ook in deze omgeving werd na verloop van tijd hardop gelachen!

Het verhaal is dan ook prima verfilmd. Met een stel waarvan de man idolaat is van een zanger waardoor de relatie op de tweede plaats komt. De vrouw zit min of meer vast in een klein kustdorpje en de zanger zelf woont in de garage van zijn ex-vrouw, met een van zijn kinderen. Wanneer de vrouw contact krijgt met de zanger, leidt dat tot mooie en vermakelijke ontwikkelingen.

Oké, dat was een hele summiere samenvatting van het verhaal. Maar hopelijk voldoende om je nieuwsgierig te maken, want deze film moet je echt gaan zien! De maximale score van 5 sterren voor Juliet, Naked!

Juliet, Naked

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Juliet, Naked

Nick Hornby is bij het grotere publiek vooral bekend door zijn boek “About a Boy”, …