Wereldlichtjesdag 2021

Vandaag, 12 december 2021, is het de tweede zondag in december: Wereldlichtjesdag. De dag waarop wereldwijd mensen bij elkaar komen om om 19.00 een kaarsje aan te steken. In dit jaar, waarin we helaas nog steeds met Corona te maken hebben, zal dit ook digitaal plaats vinden. 

Hierdoor wordt gerealiseerd dat er in iedere tijdzone om 19.00 kaarsjes branden om overleden kinderen te herdenken. Kinderen die niet in leven geboren zijn, kinderen die overleden zijn door ziekte, ongeluk of andere redenen. Kinderen, jong en oud, waar we door het aansteken van een kaarsje even extra bij stil staan,

We wensen iedereen die vandaag een kaarsje aansteekt, extra veel kracht.

 

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

13 december 2020 – Wereldlichtjesdag

Elke 2e zondag in december wordt Wereldlichtjesdag gehouden. Dit jaar valt Wereldlichtjesdag vrij laat, midden …

Share
Share