Pittig! Een nieuw tijdschrift voor meisjes

Na de succesvolle introductie van het jongensblad Stoer! Is er nu ook Pittig! een nieuw blad voor meisjes van 5 t/m 10 jaar. Net als bij Stoer! ligt bij Pittig! de focus op speelgoed, games, knutselen en alle andere zaken die meisjes leuk vinden. “De insteek is dat het hele blad een cadeautje moet zijn, waar je weken lol mee kunt beleven”, aldus Arthur Geraerts, hoofdredacteur van Stoer! en Pittig! “In tegenstelling tot veel andere bladen voor kinderen, waar doorgaans veel nadruk ligt op educatieve zaken, is Pittig! een blad dat volledig in het teken staat van alles dat meiden zelf écht leuk vinden om te lezen én doen. Bij de totstandkoming van het blad hebben we veel aan kinderen gevraagd wat zij nou zelf graag  zouden willen zien in een blad.” Veel speelgoed dus in Pittig!, maar ook leuke knutselrubrieken, sieraden maken, testjes, lekkere recepten, de nieuwste games, boeken en films, strips en puzzelpagina’s en een mega prijsvraag. Behalve 52 pagina’s redactie, primair gericht op de interesses van meiden van 5 t/m 10 jaar, krijg je bij Pittig ook altijd een paar leuke extraatjes.

Pittig! kost € 3,50 en wordt verspreid in een oplage van 50.000 exemplaren via reguliere verspreidingspunten voor tijdschriften. Daarnaast is Pittig! ook verkrijgbaar bij alle filialen van Bart Smit in Nederland. Het tweede nummer van Pittig! is deze maand te koop.

Lees meer:
DYou: de glossy voor jonge meiden
Webwinkel met uitsluitend kindertijdschriften
De Nationale Tijdschriftenbon

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Henry! [recensie]

Nederland, begin jaren zestig. De welvaart groeit en twintiger Henry Imholz, wereldburger en zoon van …

Share
Share