Quick Milk: magische rietjes voor in de (soja)melk [recensie]

Screenshot 2014-02-24 at 17.59.11Quick Milk zijn magische rietjes die (soja)melk omtoveren tot melk met een smaakje. Quick Milk bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen, geen conserveringsmiddelen en is glutenvrij. 

Recensie:

Mijn oudste zoon (bijna 10) is altijd al dol op melk geweest. Eerst alleen borstvoeding, maar vanaf dat hij één jaar was dronk hij met gemak twee bekers gewone melk per dag. Mijn tweeling van 7 hebben er wat meer moeite mee. De jongste drinkt liever geen gewone melk, wel chocolademelk en zijn tweelingzus drinkt liever karnemelk. Gewoon een beker melk wordt alleen onder veel gezucht en in een zeer langzaam tempo leeggedronken.

Screenshot 2014-02-24 at 17.59.22Leuk dus om de magische rietjes uit te proberen bij de tweeling. Allebei kregen ze een enorm groot glas melk en mochten ze kiezen uit de vier beschikbare smaken: aardbei, vanille, chocolade en banaan. Mijn dochter koos voor chocolade en haar broer voor aardbei. De rietjes zitten vol met kleine bolletjes, en dat ziet er al vrolijk uit.

Screenshot 2014-02-24 at 17.59.43De rietjes zijn aan beide kanten dicht en hoeven niet opengemaakt te worden. Je zet ze zo in het glas, even tot 10 tellen, en drinken maar. Nou, en er werd fanatiek gedronken! Nu is mijn ervaring dat drinken via en rietje altijd sneller opschiet dan uit een beker, zeker wanneer je niet al te vaak een rietje geeft, maar de Quick Milk maakte dat zelfs mijn jongste zoon het lekker vond om zijn glas melk leeg te drinken.

Wanneer je het belangrijk vindt dat je kinderen melk drinken is dit een vrolijke “magische” manier om dat mogelijk te maken, ook voor kinderen die niet van (soja)melk houden.

De Quick Milk Magic Straw is in meerdere winkels (o.a. Jumbo) verkrijgbaar.

Screenshot 2014-02-24 at 17.58.55

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Wil je graag zwanger worden, maar ben je verslaafd?

Wanneer je een kinderwens hebt, wil je natuurlijk het beste voor het kindje wat je …

Share
Share