Sleepzz Magnesium

sleepzzTsja, welke moeder herkent het niet: Dat brandende gevoel achter je ogen, dat kortere lontje, dat grote gebrek aan energie? Drukke dagen, lieve kindjes en slapeloze nachten, we kennen ze allemaal en herkennen dus ook dit gevoel van alles overheersende moeheid! Als moeder van 3 dochters weet ik inmiddels niet meer hoe het voelt om niet moe te zijn, dus de Sleepzz Magnesium komt als geroepen.

Sleepzz Magnesium is een hoog gedoseerd magnesium supplement met 813 mg magnesium citraat’ en bevat daarnaast zink, melatonine, vitamine B6 en passiflora. Allemaal vitaminen, mineralen en extracten die helpen bij stress en spanning, energie geven of juist de slaap bevorderen. Het is de bedoeling dat je iedere avond, een half uur voor het slapen een tablet met water in neemt. Hoe lang het duurt voor de pillen gaan werken staat niet in de bijsluiter vermeld, net als hoelang je ze aaneengesloten kunt/moet gebruiken. Maar ik weet nog van mijn zwangerschappen dat ijzertabletten altijd een week of twee nodig hebben. Dus daar ga ik nu ook maar vanuit.

In de afgelopen twee weken heb ik bijna iedere avond een Sleepzz Magnesium ingenomen. Ik ben het twee avonden vergeten. De eerste paar dagen lijk ik me toch overdag een stuk minder moe te voelen. Energieker durf ik nog niet te zeggen. Maar als mijn jongste dochter van 1 jaar de frequentie van haar nachtelijke huiltjes, praatjes, keten ophoogt, is de vermoeidheid toch weer volop aanwezig. Ik vind het dan ook lastig om een eenduidig oordeel over de Sleepzz Magnesium te geven. Want voel ik me nu op sommige dagen beter doordat mijn kind beter slaapt of juist andersom. Zijn het de tabletten waardoor ik vaster slaap? Ben ik minder humeurig door de Sleepzz of doordat ik een aantal andere activiteiten op een lager pitje zet? Op de dagen na een vergeten pil, merk ik wel op, dat ik weer geïrriteerder ben.

Voor nu zet ik dan ook in op een combinatie van factoren, met het voordeel van de twijfel voor de Sleepzz Magnesium. De tabletten krijgen een plekje naast mijn tandenborstel en als het doosje op is…  ik ben benieuwd!

Sleepzz Magnesium is verkrijgbaar bij drogist en apotheek voor een prijs van € 12,99 (40 tabletten). Ze zijn niet geschikt voor oa zwangeren en vrouwen die borstvoeding geven.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Waarom? De encyclopedie van natuur, wetenschap en techniek

Waarom trekken magneten elkaar aan? Wat is elektriciteit? Welke dieren hebben een vacht? Wat zit …

Share
Share