Duinrell – dag 1 [verslag]

duinrell-copyright-trotse-moeders-23Later dan verwacht gingen we onderweg naar Wassenaar. Inpakken op de dag van vertrek is natuurlijk niet handig. De buurvrouw (die altijd voor onze thuisblijvende huisdieren zorgt) moest volgens mijn dochter nog uitgebreid uitleg krijgen over wat de cavia’s en het konijn allemaal moeten eten.. Verder was de directeur van de school van de tweeling jarig en vonden ze dat we dat moesten vieren: ze hebben helemaal zelf wafels gebakken. De wafels waren heerlijk, de keuken een puinhoop ūüėČ

Maar goed, uiteindelijk gingen we met ons vijven + de hond op pad. Bij Duinrell werden we zeer vriendelijk ontvangen (en dat zonder dat men wist dat we een recensie gingen schrijven!). En toen naar de Duingalow.

De Duingalow is een ruim vakantieverblijf. Maar liefst drie slaapkamers: één met een tweepersoonsbed, één met twee losse éénpersoonsbedden en een kleine slaapkamer met een stapelbed. Verder een badkamer met toilet en ruime douche en een grote woon/eetkamer met open keuken. Opvallend was dat er veel bergruimte was. In no-time waren we gesetteld.

duinrell-copyright-trotse-moeders-15 duinrell-copyright-trotse-moeders-19 duinrell-copyright-trotse-moeders-20

De Trotse Vader van onze kinderen ging in de winkel op het park boodschappen doen, onze oudste zoon bleef bij de hond (er was uiteraard wifi in de Duingalow…..) en ik ging met de tweeling het park in. Vorig jaar had¬†ik al met de jongste een mama-dagje in Duinrell gehad (klik hier voor het verslag) en hij wist precies waar hij heen wilde: de Kikkerachtbaan!

duinrell-copyright-trotse-moeders-12 duinrell-copyright-trotse-moeders-30

Zijn tweelingzus vindt dat allemaal maar eng, maar toen mama mee ging, durfde ze wel. Ik hield haar goed vast en praatte steeds tegen haar, zodat het voorbij was voor ze het wist. Ze wilde nog een keer, maar wel met mama. En na de derde keer samen met mij, toen ik na afloop vertelde dat ik haar niet eens vast had gehouden, durfde ze met haar tweelingbroer. En toen was het hek van de dam: keer op keer sprintten ze de uitgang door om zich opnieuw te melden voor nog een ritje. Genoten hebben ze, allebei! En ik van hen.

duinrell-copyright-trotse-moeders-26

“Thuis” even broodjes met knakworst gegeten en een toetje en toen ging manlief met alle drie de kinderen naar het Tikibad. Met knalrode wangen kwamen de kinderen terug en hun Trotse Vader was ook behoorlijk moe geworden. Ze zaten vol verhalen over stroomversnellingen, vrije val, allerlei spannende glijbanen en spelen met papa. In het Tikibad hebben we geen foto’s genomen, maar onze drie kinderen vonden het er zo leuk dat ze er de dagen erna weer heen wilden, en gelukkig wilde papa ook de andere dagen mee.

duinrell-copyright-trotse-moeders-22

Na alle verhalen te hebben verteld en nog wat warme melk te hebben gedronken, gingen ze lekker slapen en niet veel later lagen wij ook in bed. Na een hele dag buiten actief te zijn, slaap je extra lekker!

Voor het verslag van dag 2 in Duinrell, klik hier >>>>

Voor het verslag van dag 3 in Duinrell, klik hier >>>>

Voor het verslag van een mama-dagje in Duinrell, klik hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Op zoek naar een budget vriendelijke reis? Zoek niet langer: ga naar de Waddeneilanden!

Nieuwe culturen ontdekken en onvergetelijke ervaringen opdoen. Het hoeft allemaal niet veel te kosten, op …

Share
Share