We gaan op avontuur!

Buiten is het berekoud, in de dikke vlokken valt de sneeuw. Binnen is het heerlijk warm. Strepenkat en Poppemie, Hobbelpaard, Fantje en Piraat, ze liggen soezerig bij elkaar. Maar dan zegt Meisje… ‘Kom, we gaan op avontuur!’

Recensie
We gaan op avontuur!
is een heel leuk boek over Meisje en haar vrienden, die op avontuur aan. Samen belanden ze van het ene avontuur in het andere avontuur. En het ene avontuur is nog leuker dan het andere avontuur! En als het bedtijd is, gaan ze de volgende dag gewoon weer verder met hun spannende avonturen. De illustraties in het boek zien er spannend en vol avontuur uit. Door alleen al naar de illustraties te kijken, kun je het avontuur van de vrienden al helemaal beleven. Zeer mooi getekend dus! ( Een compliment voor de illustrator, is hierbij op zijn plaats!)

Mijn zoon vind dit boek heel erg leuk. De spannende avonturen die de vrienden beleven, vind hij helemaal geweldig. Het boek laat zien dat je met fantasie de leukste avonturen kunt beleven. En dat is nou net wat de meeste kinderen heel erg leuk vinden. We gaan op avontuur, is dan ook een heel leuk boek voor zowel jongens als voor meisjes.

We gaan op avontuur – Rachel Elliot & Valeria Docampo
Prentenboek, hardcover, 32 pagina’s, Eenhoorn
Bestel dit boek hier>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share