Meer Speelgoed van SmartMax

Het speelgoed van SmartMax ligt al een tijdje in de schappen maar word nu uitgebreid met verschillende nieuwe sets. Doormiddel van leuke staafjes en bolletjes kunnen de mooiste bouwwerken gemaakt worden maar dat niet alleen doormiddel van de nieuwe sets is het zelfs mogelijk een stoer race wagen of een vliegtuig te bouwen.

De nieuwe sets
– SmartMax Special Racers voor twee stoere race auto’s.
– SmartMax Drive & Fly om een vliegtuig of een vrachtauto te bouwen. 
– SmartMax Special Airborne voor snelle vliegtuigen, straaljagers of zelf raketten.
– SmartMax Special Express om treinene, auto’s en en vrachtwagens te maken.

Share

About Joni Blesgraaf

joni@hotmail.com'
24 jaar oud en woont in Overveen. Geboren in Haarlem. Heeft Sport en Bewegen (Lifestyle & Gezondheid) gestudeerd aan Hogeschool INHolland Haarlem. Na haar afstuderen heeft zij gewerkt als assistent leidinggevende in de buitenschoolse opvang in Heemstede. Nu bezig met Spaans leren, veel sporten en houdt van schrijven.

Check Also

Waarom we huizen bouwen – Renée Kapitein

Zo leuk, een boek in huis krijgen wat verpakt is als caravan 😉 En het …

Share
Share