Karvan Cervitam vruchtensmaken

Betoverende innovatie van Karvan Cévitam onthult door Victor Mids

Karvan Cevitam Go StrawberryWe weten het allemaal: drinken moet, het liefst veel en vooral water. En water en sappen winnen langzaam terrein winnen van koolzuurhoudende frisdranken omdat gezondheid steeds meer een maatschappelijk item is geworden. Maar dat betekent dan nog niet dat we allemaal graag (veel) water drinken, want water is ook ‘saai’ en letterlijk soms ‘smakeloos’.

Dus wennen we onze kleine kinderen al op jonge leeftijd snel aan lekker water aangelengd met Roosvicee te drinken. Daarna gaan we als vanzelf voor de kinderen (en vaak ook voor onszelf) over op aanmaak limonade en tien tegen één zijn die smaken in de grote blikken flessen van Karvan Cévitam! Wie kent ze niet.

Maar grote flessen meenemen onderweg is wat bezwaarlijk en toch drinken we onderweg, in de auto en trein, op het werk, bij de sport en op school best veel water uit flesjes. En om ook dat water uit die flesjes op te fleuren met smaak en kleur heeft Karvan Cévitam nu als eerste in Nederland een zogenaamde ‘liquid water enhancer’ geïntroduceerd, Karvan Cévitam GO: een handig klein plastic knijpflesje met zeer geconcentreerde ‘aanmaak limonade’ die – zonder dat het kan gaan lekken in je tas – heel gemakkelijk al het water voor onderweg kan verrijken. In met name de Verenigde Staten zijn deze handig mee te nemen liquid water enhancers snel heel populair geworden.

Karvan Cevitam Victor Mids in bus Karvan Cevitam Bus tour  Victor Mids en kaarttruc  Karvan Cervitam busrit

Afgelopen dinsdag heeft Karvan Cévitam op een leuke manier het nieuwe product ‘onthuld’. Met een oude nostalgische bus van p.verbeek werden we naar het hippe cafe/restaurant ‘PLEKK‘ gereden in Amsterdam Noord bij de oude NDSM-werven, waarbij we onderweg door de bekende illusionist Victor Mids, bekend van het TV-programma Mindf*ck,  werden getrakteerd op vele bijzondere Magic kaarten trucs.

Karvan Cervitam busrit    Karvan Cervitam pllek    Karvan Cervitam Pllek zaal    Karvan Cervitam borrel pllek  van Cervitam p verbeek

Bij Plekk verrichte Victor Mids ook de magische onthulling van Karvan Cévitam GO met een paar “hoe-doet-ie-het!” illusies. Ik moet zeggen de smaak, anders dan wat we van Karvan Cévitam kennen uit de metalen blikken, en het gemak met de kleine knijpflesjes water eenvoudig om te ‘betoveren’ tot een aantrekkelijk drankje vielen bij mij direct in de smaak. Probeer het de komende maand eens uit, geef het aan je kinderen mee naast hun flesje water naar hun sport, naar school, en vergeet het niet in de auto te leggen en mee te nemen op je uitstapjes en vakanties.

Karvan Cevitam GO mengen1 Karvan Cevitam GO mengen2 Karvan Cevitam GO mengen3 Karvan Cevitam GO mengen4

De komende maanden zal Karvan Cévitam, een echt Nederlands bedrijf, opgericht in 1887, dit product introduceren in Nederland in vijf smaken:Karvan Cervitam vruchtensmaken

  • Strawberry
  • Lemon
  • Tea Lemon
  • Cactus Lime
  • Red Fruit

Omdat het flesje feitelijk een zeer geconcentreerde essence bevat kan je het ook gebruiken als smaakversterker in andere gerechten (wel voorzichtig met de dosering, het is echt zeer geconcentreerd; dus ook niet rechtstreeks uit het knijpflesje drinken!). Karvan Cevitam GO yogurtZo vond mijn dochter de Griekse yoghurt met een knijpje Karvan Cévitam GO heel lekker!

Ik schat in dat deze innovatie ook in Nederland snel even populair wordt als in Amerika. Op jullie gezondheid dus: proost.

About Dick Ahles

d.ahles@protonmail.com'
Mijn moeder noemt mij Dirk (officiële naam) maar voor de rest ben ik bekend onder Dick. Geboren in 1951 en Trotse Vader van vijf kinderen. Van twee oudere dochters Mira en Rachel heb ik al vier kleindochters. Thuis Enkhuizen, en vader van een tweeling (jongen en meisje) van 10 en een zoon van bijna 13. Ik houd dus van kinderen en heb met hen nu al heel veel meegemaakt. Leuk dus om met deze lange ervaring op TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl te bloggen.

Check Also

Goede voornemens: voldoende / regelmatig (water) drinken!

Elke dag zet je keurig een fles of glas water op je bureau maar na …