Jouw allermooiste kaartje

Trouwen en de geboorte van je kindje zijn twee hele speciale  gebeurtenissen. Zaken die je, als het eenmaal zover is, graag groots en aan de hele wereld kenbaar wil maken. Met een kaartje van JutenJul Design. Want zij weten dat een geboorte- of trouwkaart niet zomaar een kaartje is, maar iets heel bijzonders!

Uitzoeken
Sommige mensen hebben nog geen flauw idee hoe hun kaartje eruit moet komen te zien. Geen probleem. Bij JutenJul Design hebben ze eindeloos veel fantastische ontwerpen om uit te kiezen. En heb je een kaartje gevonden dat bij jullie past, maar wil je de kleur net even anders, vind je het lettertype niet zo mooi of gebruik je liever een eigen plaatje? Prima! Dan veranderen ze dat gewoon, helemaal naar jullie wensen. Want alles kan en alles mag bij JutenJul Design.

Zelf het concept bedenken
Het kan natuurlijk ook zijn dat je al wel een beeld van het kaartje in je hoofd hebt, maar dat je het nog niet helemaal scherp kan krijgen. Ook goed! JutenJul Design helpt ook bij het concretiseren van je concept. Ze denken met je mee en helpen je zo het perfecte kaartje te creëren. Helemaal zoals jullie het willen! Of misschien heb je jullie kaartje al wel helemaal uitgetekend en ingekleurd, maar weet je niet hoe je het moet produceren en drukken? Ook daar weet JutenJul Design raad mee. Doen zij dat toch gewoon voor je! Het resultaat: jouw ontwerp als professionele kaart. En goed bekeken en nagelopen, zodat je zeker weet dat er niet ergens een (spel)foutje in is geslopen.

Bij JutenJul Design kunnen ze alles zelf en dat maakt de samenwerking wel zo prettig. Want met één contactpersoon regel je het hele traject van advies, ontwerp, drukwerk en verzending. Wil je meer weten over het maken van je trouwkaart of geboortekaartje via JutenJul Design? Kijk dan op www.jutenjuldesign.nl.

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

De meeste originele geboortekaartjes zijn nu gespot!

De geboorte van uw kindje is voor u natuurlijk een speciaal en uniek moment. Een …

Share
Share