Kruidvat New Born Luiers met plasalarm

Luier met zacht rugelastiek en beenelastiek voor extra comfort. Zacht hersluitbaar klittenband en katoenzachte, volledig ademende buitenzijde waarop het klittenband blijft plakken. De ideale luier voor overdag en ’s nachts.

Recensie
Bij mijn eerste dochter moest alles perfect en volgens ervaren vriendinnen waren dat in ieder geval geen Kruidvat luiers. Inmiddels bevallen van dochter nummer 3 ben ik daar een stuk makkelijker in geworden. Mijn middelste draagt ook wel eens luiers van het Kruidvat of de lokale supermarkt en die werken prima, dus waarom zou ik baby nummer 3 in dure merkluiers wikkelen. Een proefpakketje maakt de overstap wel heel makkelijk.

Maar helaas, voor kleine babybilletjes vind ik de Kruidvat New Born luiers toch minder geschikt. Ze zijn iets stugger dan bijvoorbeeld Pampers of Huggies, hierdoor zitten ze minder “mooi”. Lijkt mij niet heel fijn en bovendien is het wat onhandig dichtvouwen… Maar belangrijker, het groots aangekondigde plasalarm werkt niet. En dat vind ik nou juist de eerste dagen toch wel erg handig, want niet alleen die babybilletjes zijn heel klein, de eerste plasjes ook!  En het plasalarm kan dan toch een beetje geruststellend werken.

Dus tot ze voldoende is gegroeid nog even dure merkluiers aan de billen van mijn babymeisje.

About Eefke

eefkebouwmeister@gmail.com'
‘81, vrouw, dol op mijn drie meiden van net 1jaar, 2,5 en 4 jaar, altijd een camera in m’n hand & schrijfblok in mijn tas, skiën, gek op feestjes & uitgebreid tafelen met lieve vrienden & goede wijn

Check Also

Leuke dingen blijven doen is écht mogelijk – 10 besparingstips voor het gezin

Met de komst van een kindje in jullie leven vormen jullie een echt gezinnetje. Dat …